Märkningen 100% VEGANSKT® godkänd av Djurens Rätt är varumärkesregistrerad och Sveriges första egna veganska märkning.

100 % VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt

Märkningen "100 % VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt" är varumärkesregistrerad och Sveriges första egna veganska märkning. Den är enkel och tydlig för konsumenter som inte vill äta livsmedel med animaliska ingredienser.

Vilket företag eller vilka produkter vill du se märkningen 100 % VEGANSKT® på? Hör gärna av dig direkt till företaget, på så sätt kan vi visa att det finns en stor efterfrågan på märkningar som denna. Du kan också tipsa oss!

Om märkningen

- Vi får väldigt många frågor om innehållet i produkter, om de är djurvänliga och veganska. Märkningen "100 % VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt" kommer att underlätta för konsumenten. Vi vet att det är en märkning som är efterfrågad, säger Francesca Vilches, ansvarig för konsumentfrågor på Djurens Rätt.

Märkningen "100 % VEGANSKT®. Godkänd av Djurens Rätt" är varumärkesregistrerad och innebär att produkten är helt vegetabilisk, det vill säga vegansk. Märkningen gäller per produkt, och alla företag som tillverkar eller importerar veganska livsmedel är välkomna att ansöka om märkningen.

Uppdaterad: 18 augusti 2016

Anslutna företag

Logotyp Edgy Veggie
Fry's
Logotyp Holly & Dan´s
Logotyp Maria Nila
Matmagasinet Vegos logotyp
Omnivegan
Parrots logotyp
Logo Rawchokladfabriken
Rydbergs
Smutties
Logotyp The Plant
Trigotté logotyp
Ultuna Mejeri Logga
logotyp vegan soul train
veganboxen logga
Veggi