• Medlemsföretaget Sheymus
  Medlemsföretaget Sheymus
  Bild 1 av 15
 • Medlemsföretaget Kissed by Eco
  Medlemsföretaget Kissed by Eco
  Bild 2 av 15
 • Medlemsföretaget Green Laces
  Medlemsföretaget Green Laces
  Bild 3 av 15
 • Medlemsföretaget Guarda Spirit
  Medlemsföretaget Guarda Spirit
  Bild 4 av 15
 • Medlemsföretaget Citronblomman
  Medlemsföretaget Citronblomman
  Bild 5 av 15
 • Seekey
  Seekey är världens enda fungerande verktyg för röd-grönt färgblinda. Som medlem i Djurens Rätt får du 40 % rabatt i webbutiken.
  Bild 6 av 15
 • Medlemsföretaget Hermans
  Medlemsföretaget Hermans
  Bild 7 av 15
 • Medlemsföretaget Rosenserien
  Medlemsföretaget Rosenserien
  Bild 8 av 15
 • Medlemsföretaget Nectar
  Medlemsföretaget Nectar
  Bild 9 av 15
 • Medlemsföretaget Nea of Sweden
  Medlemsföretaget Nea of Sweden
  Bild 10 av 15
 • Medlemsföretaget Baby be Green
  Medlemsföretaget Baby be Green
  Bild 11 av 15
 • Medlemsföretaget Gröna Boden
  Medlemsföretaget Gröna Boden
  Bild 12 av 15
 • Medlemsföretaget Nösunda Detox och Hälsocenter
  Medlemsföretaget Nösunda Detox och Hälsocenter
  Bild 13 av 15
 • Medlemsföretaget Lajbansson Leksaker
  Medlemsföretaget Lajbansson Leksaker
  Bild 14 av 15
 • Medlemsföretaget Ecodog
  Medlemsföretaget Ecodog
  Bild 15 av 15

Medlemsrabatter

Genom att vara medlem i Djurens Rätt får du unika rabatter på butiker och restauranger landet runt.

Nedanstående företag har avtal med Djurens Rätt och om du visar upp ditt medlemskort får du rabatt på sortimentet - se alltså till att hämta ut ditt digitala medlemskort via vår app Djurvänligt så du har det när du rör dig ute på stan! Se mer information för respektive webbhandlare för hur du får tillgång till rabatten när du handlar på nätet.

Har du tips på någon butik, restaurang eller näthandlare som du tycker skulle platsa på listan - hör av dig till oss på [email protected]

Webb

AllergEko

AllergEko säljer allt från flingor, mjöl, godis och delikatesser fritt från animalier och gluten. De är baserade på Olivedalsgatan 15 i Göteborg, men det går även att beställa från deras webbshop. Ange medlemskap i Djurens Rätt och få 5 % rabatt på choklad och godis, 10 % på övrigt sortiment.
www.allergeko.se

Avesu Vegan Shoes

Avesu är en vegansk skobutik i Berlin, Tyskland. Djurens Rätts medlemmar får 5 % rabatt i webbshopen, uppge koden "Djurens-Rätt" vid betalning.
www.avesu.eu

Baby Be Green

Baby Be Green säljer barntillbehör tillverkade i ekologiskt material. Nappar i naturgummi, mjuka tygblöjor och praktiska bärsjalar är några av varorna som finnes där. Ange medlemskap hos Djurens Rätt och få 15 % rabatt på hela sortimentet.
www.babybegreen.se

Butik Vitamin

Butik Vitamin är en hälsokostbutik i Sundsvall och på webben med ett brett sortiment av egenvårdsprodukter och fotriktiga skor. Här kan du komma i kontakt med teraputer med din hälsa i fokus. Vid uppvisning av medlemskort eller angivet medlemskap på hemsidan får du 5 % rabatt på hela sortimentet.
www.butikvitamin.se

Clear Life AB

Clear Life är en webbshop där du hittar naturliga ekologiska hälsoprodukter och tillbehör för kropp och själ.  Ange medlemskap i kassan och få 10 % rabatt på hela sortimentet.
www.clearlife.se

Corkei

Corkei säljer väskor, accessoarer och smycken tillverkade i korkek. Korkskinn är ett hållbart material och ett djurvänligt alternativ för de som inte vill använda djurskinn. Lämna koden "djurensrätt" och fyll i ditt medlemsnummer i rutan "Övrig information" i webbshoppen och få 10 % rabatt på hela sortimentet.
www.corkei.se

Dessin Design

Hos Dessin Design hittar du fina posters, girlanger och namntavlor för både vuxna och barn. Du har även möjlighet att skräddarsy din egen personliga poster. Ange koden "djurensrätt" i kassan och få 15 % rabatt. www.dessindesign.se

Ecodog

Hos Ecodog finner du ett brett sortiment av ekologiska produkter till din fyrbenta familjemedlem. Produkterna är tillverkade i naturliga material och de ätbara alternativen är vegetariska. Ange koden "Djurens Rätt" i kassan och få 5 % rabatt.
www.ecodog.se

Ekobutiken

Ekobutiken säljer miljövänliga ekologiska produkter inom hud- och hårvård, livsmedel, näring och rengöring. De erbjuder 10 % rabatt på hela sortimentet till Djurens Rätts medlemmar. Ange medlemskap i meddelanderutan i webbshoppen.
www.ekobutiken.se

Green Laces

Green Laces säljer snygga etiska skor och accessoarer som alltid är 100 % veganska. De har ett brett sortiment som innefattar både svenska och internationella designers. Om du vill klämma och känna på produkterna finns de i butik på Hökens gata 7 i Stockholm. Lämna ditt medlemsnummer vid beställning i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i butiken och få 5 % rabatt.
www.greenlaces.se

Guarda Spirit

Guarda Spirit säljer ekologiska och miljövänliga kläder med djuretiska budskap. Djurens Rätts medlemmar får 10 % rabatt på hela sortimentet. Ange koden "dr10guarda" i rutan för rabattkod när du beställer.
www.guarda.se 

Justine & Juliette

Justine & Juliette säljer sexleksaker och inspiration i 100 % kroppsvänliga material. De är måna om att sortimentet håller god kvalité och är fria från animalier. För att få 10 % rabatt i webbshoppen, maila in en kopia av din legitimation och medlemsbevis till info@justinejuliette.se Använd sedan koden "djurensrätt".
www.justinejuliette.se

Kakaobönan Natural Beauty & Life Style

Hos Kakaobönan hittar du naturliga skönhetsprodukter, te och kaffe samt rengöringsprodukter för hemmet. Sortimentet är djurvänligt och veganskt. Ange koden "djurensrätt" i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i butiken i Grums och få 10 % rabatt.
Karlslundsgatan 20,  www.kakaobonan.com

Kissed By Eco

Kissed By Eco säljer djurvänliga och veganska skönhetsprodukter samt fairtrade smycken. För varje order doneras 10 kr till ett aktuellt miljö- eller djurrättsprojekt. De erbjuder medlemmar 10 % rabatt, ange koden "djurensrätt" i kassan.
www.kissedbyeco.se

Lajbansson Leksaker

Lajbanssons Leksaker har en leksaksbutik på nätet och en lagershop i Västerås. Här kan du hitta allt från leksaker, barnrumsinredning, och kläder till de små. Ange rabattkoden "Djurensrätt" i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i lagershoppen och spara 10%.
Ödhumlagatan 15,  www.lajbansson.se

Lindemann Has

Lindemann Has är en webbaserad tehandel med över 300 sorters ekologiskt te. Ange koden "djurensrätt" i kassan och få 10 % rabatt på hela sortimentet.
www.facebook.com/LindemannHasTehandel

Nea of Sweden

Nea of Sweden säljer ekologisk hud- och hårvård och har även en serie speciellt för djuren. De följer Humane Cosmetics Standard (HCS) och erbjuder dig som medlem 10 % rabatt på hela sortimentet då du anger medlemskap i webbshoppen.
www.neaofsweden.se

Noova

Noova konstruerar och levererar PVC-fönster och dörrar efter dina önskemål. Medlemmar har 10 % rabatt på hela sortimentet. Uppge ditt medlemsnummer vid kontakt med företaget via kontaktformulär.
www.noovafonster.com

Pongo

Pongo.se är en svensk internetbutik med brett sortiment av hundfoder och hundtillbehör. Medlemmar har 10 % rabatt, kontakta Pongo för att få tillgång till rabattkoden. info@pongo.se
www.pongo.se

Rosenserien

Rosenserien är en svensktillverkad hudvårdserie gjord på naturliga ingredienser, som till största delen består av ekologiska råvaror. Skriv "Djurens Rätt" i kassan så dras rabatten på 10 % automatiskt.
www.rosenserien.com

Seekey KB

Seekey KB har tagit fram ett verktyg för färgblinda som hjälper att urskilja färger på olika objekt. Du får 40 % rabatt vid köp i deras webbutik då du anger medlemskap hos Djurens Rätt.
www.seekey.se

Selected Seven

Selected Seven är en webbutik fullproppad med mjölkfri choklad. Du har möjlighet att köpa, ge bort gåvor eller prenumerera på deras sortiment. Ange koden "Djurens Rätt" i kassan och få 10 % rabatt.
www.selectedseven.se

Studio Capelli/Snap on

Snap - on är hårförlängningar i 100 % äkta människohår som finns i många nyanser och texturer. Ange medlemskap hos Djurens Rätt i webbkassan och få 30 % rabatt.
www.snap-on.nu

Trycktema

 Trycktema är ett företag med miljötänk, de trycker personliga tryck på eko-kläder, affischer, skyltar och mycket mer. De använder inga djurprodukter i sin tillverkning. Ange koden "Djurens Rätt" i webbshoppen och få 15% rabatt på hela sortimentet.
www.trycktema.se 

Veganlife

Här kan du köpa allt från vego-mat, kroppsvård, hampaprodukter och böcker. Medlemmar får 10 % rabatt på sortimentet då koden "Räddadjuren"  anges i kassan och medlemsnummer i meddelanderutan.
www.veganlife.se

Veg Shop

Hos Veg Shop kan du klicka hem vegomat över nätet. De erbjuder bland annat sojakött, snacks och godis och möjlighet att köpa storpack av produkterna. För att få 10 % rabatt maila ditt medlemsnummer till info@vegtrading.se och vänta på bekräftelse när koden är aktiverad.
www.vegshop.se

 

Borgholm

Anjas Massageterapi

Hos Anjas Massageterapi på Jämjö bygata 19 i Borgholm kan du få bland annat Ayurvedisk massage, Regndroppsmassage och Bindvävsmassage. Endast ekologiska och icke-djurtestade produkter används under behandlingarna. Vid uppvisning av medlemskort får du 10 % rabatt på samtliga behandlingar.
www.anjasmassage.se

Fagersta

Noova

Noova konstruerar och levererar PVC-fönster och dörrar efter dina önskemål. Medlemmar har 10 % rabatt på hela sortimentet. Uppge ditt medlemsnummer vid kontakt med företaget via kontaktformulär.
www.noovafonster.com

Grums

Kakaobönan Natural Beauty & Life Style

Hos Kakaobönan hittar du naturliga skönhetsprodukter, te och kaffe samt rengöringsprodukter för hemmet. Sortimentet är djurvänligt och veganskt. Ange koden "djurensrätt" i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i butiken på Karlslundsgatan 20 i Grums och få 10 % rabatt.
www.kakaobonan.com

Göteborg

AllergEko

AllergEko säljer allt från flingor, mjöl, godis och delikatesser fritt från animalier och gluten. De är baserade på Olivedalsgatan 15 i Göteborg, det går även att beställa från deras webbshop. Ange medlemskap i Djurens Rätt och få 5 % rabatt på choklad och godis, 10 % på övrigt sortiment.
www.allergeko.se

Ecolinné

Ecolinné är en ekologisk butik på Linnégatan som säljer hud- och hårvårdsprodukter. Hos Ecolinné kan du också klippa dig hos någon av deras två frisörer. Visa ditt medlemskort och få 10 % rabatt på hela sortimentet.
www.ecolinne.se

Gröna Boden

Gröna Boden på Vasaplatsen 13 i Göteborg är Sveriges äldsta hälsokostbutik och säljer välkända märken inom hälsokost, hudvård och mat. De erbjuder ekologisk mat och har många vego-alternativ. Som medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet då du visar upp ditt medlemskort.
www.gronaboden.se

Kvilles Hälsokost

Kvilles hälsokost hittar du på Kvilletorget i Göteborg. De har ett omfattande sortiment av hälsoprodukter för kropp och själ. Som medlem får du 10 % rabatt på livsmedel då du anger medlemskap i Djurens Rätt.
Kvilletorget 16, www.kvilleshalsokost.se 

Majornas Hälsobod

Majornas Hälsobod befinner sig som namnet säger i Majorna i Göteborg. Här hittar du ett brett sortiment av bland annat naturläkemedel, ekologisk mat, hygienprodukter och böcker. Som medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet då du uppvisar medlemskort.
Ekedalsgatan 36,  www.majornashalsobod.se 

Samadhi Yoga Yama

Samadhi Yoga Yama har en yogastudio i Sävedalen där det hålls kurser i yoga och meditation. Visa upp ditt medlemskort eller ange medlemskap vid kontakt över webben eller telefon och få 20 % rabatt på alla kurser och privatlektioner.
www.samadhiyogayama.com 

Zouk Devotion

Hos Zouk Devotion har du möjlighet att lära dig den brazilianska pardansen ZOUK. De erbjuder kurser, workshops och privatlektioner. Ange medlemskap i Djurens Rätt och få 10 % på hela utbudet.
Bankebergsgatan 4B,  www.zoukdevotion.com

Helsingborg

Sju Bönor Ekobutik

Sju Bönor är en ekobutik i Helsingborg med brett sortiment. Här finns deras egentillverkade vegetariska produkter "VEGERIETS RAW" och "VEGERIETS EGNA" samt andra vego-produkter och tillbehör. Medlemmar får 10 % rabatt på hela sortimentet vid uppvisat medlemskort. Erbjudandet gäller inte frukt, grönt och eteriska oljor.
Järnvägsgatan 29,  www.sjubonor.se

Vegeriet Restaurang & Café

Vegeriet är en vegetarisk restaurang och café på Järnvägsgatan 25, som fokuserar på hälsa och miljötänk. De har veganska alternativ i kakmontern och på menyn. Efter kl 15:00 varje dag får du som medlem 10 % rabatt vid uppvisning av medlemskort.
www.vegeriet.se/restaurang

ZaWicca

ZaWicca är en hälsokostbutik för hundar och katter. De väljer att sälja foder och godsaker utan tillsatta ämnen som konserveringsmedel, färgämnen och socker. Visa ditt medlemskort och få 10 % rabatt på IQ-spel, klicker och targetsticks, selar, koppel och leksaker.
Gasverksgatan 34, www.zawicca.se

Hjo

Tändas

Tändas är baserade i Hjo och tillverkar ljus av 100 % vegetabiliskt sojavax. Ljusen innehåller inga gifter och är helt nedbrytbara. De har återförsäljare runt om i Sverige bland annat i städerna: Veddinge, Göteborg, Hjo, Arvika och Karlstad. Visa ditt medlemskort i butik och få 15 % rabatt.
www.tandas.se 

Jönköping

Kafé Braheparken

Kafé Braheparken är ett vegetariskt café i Jönköping. De använder sig till stor del av ekologiska och kravmärkta varor. Som medlem får du 10 % rabatt på all servering och take-away då du visar upp ditt medlemskort. Gäller ej presentartiklar och VegoDeli.
Kyrkogatan 16, www.kafebraheparken.se

Karlstad

The Body Shop Karlstad

The Body Shop säljer naturligt inspirerande skönhetsprodukter. Som medlem får 10 % rabatt på hela sortimentet (gäller dock ej nyheter). Går ej att kombinera med övriga erbjudanden.
Drottninggatan 21.

Kristianstad

Studio Capelli

Studio Capelli är en skönhetssalong i Kristianstad. Här erbjuds bland annat hårklippning, spraytan och öronhåltagning. Som medlem får du 30 % rabatt på hårvård vid uppvisande av medlemskort.
Tivolivägen 5, www.studio-capelli.com

 

Malmö

Malört Tatuering & Underjordisk kultur

Malört är en tatueringsstudio, ateljé och galleri under samma tak i centrala Malmö. Det konstnärliga rummet är dedikerat till underjordisk kultur och konst. Studion använder bara tatueringsfärg och eftervårdsprodukter som är veganska. Som medlem får du 10 % rabatt vid uppvisat medlemskort.
Friisgatan 10,  www.malortmalmo.se

Vegegården

Vegegården är en restaurang som har ett brett utbud av vegetarisk mat. Rätterna hämtar inspiration från Taiwan och Kina, där många av råvarorna kommer ifrån. Visa upp ditt medlemskort och få 10 % rabatt på mat som äts där.
Rörsjögatan 23, www.vegegarden.com

Norrtälje

Växplats Nybyn

På Växtplats Nybyn kan du plocka ekologiskt odlade snittblommor och eterneller. Det finns färska kryddor, café och en liten butik på plats. Som medlem får du 10 % rabatt på sortimentet då du visar upp medlemskort. Rabatten gäller inte kurser och föredrag.
Nybacken 33, 0175-60644
www.vaxplatsnybyn.com

Nösund

Nösunds Detox & Hälsocenter

Det havsnära centret Nösunds Detox & Hälsocenter är specialiserade på detox och alternativmedicin. Som medlem får du 15 % rabatt på detoxhelger-/veckor. Ange medlemskap i webbshoppen eller visa upp ditt medlemskap på plats.
Arekullevägen 1, 0304-240 43
www.nosundshalsocenter.se

Stockholm

Center för Helhet & Hälsa

Center för Helhet & Hälsa är ett naturnära Friskvårdscenter där du kan gå på meditativa träningspass, och unna dig 100 % vegetabiliska kropps- och skönhetsbehandlingar. Som medlem hos oss får du 20 % rabatt på hela sortimentet då du uppvisar medlemskort.
Långrevsgatan 72, Saltsjöbaden, Tel. 08-6604244 eller 070-4999081. E-post: helhetcenter@hotmail.com 

Citronblomman

Citronblomman erbjuder kontorsstädning och hushållsnära tjänster med medel, metoder och redskap som är hälsosamma och miljövänliga. Visa upp ditt medlemskort och få 5 % rabatt på hela sortimentet, genom rutavdraget kan en få ytterligare 50 %.
Tel. 0707-63 22 17  www.citronblomman.se

Green Laces

Green Laces säljer snygga etiska skor och accessoarer som alltid är 100 % veganska. De har ett brett sortiment som innefattar både svenska och internationella designers. Om du vill klämma och känna på produkterna finns de i butik på Hökens gata 7 i Stockholm. Lämna ditt medlemsnummer vid beställning i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i butiken och få 5 % rabatt.
www.greenlaces.se

Hemma hos Seyhmus

På Varvsgatan 29 i Stockholm finns en vegetarisk restaurang som tillagar sina rätter på kravodlade råvaror. Som medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet vid uppvisat medlemskort.
Tel. 08-658 55 55  

Hermans

Hermans är en vegetarisk restaurang som använder sig av ekologiska råvaror. De lagar mat från olika delar av världen och har temabufféer i samma anda. Medlemmar har 10 % rabatt på utbudet vid uppvisat medlemskort.
Fjällgatan 23B, Tel. 08-643 94 80
www.hermans.se

Kompis! Positiv hundträning

Kompis! Är baserade i Årsta och erbjuder hundträning i grupp och privat, alla åldrar är välkomna att deltaga. Som medlem får du 20 % rabatt på privat träning, maila Anna Amnéus och uppge medlemskap hos Djurens Rätt: anna-amneus@gmail.com
www.kompishundtraning.se 

Naturbageriet Sattva

10% på hela utbudet.
Krukmakargatan 27, Stora Nygatan 6, Fleminggatan 11
08-669 93 93
www.sattvabageri.se

Saint de Lucy

Saint de Lucy erbjuder ögonfransförlängning med fransar fria från silke och minkstrån. Ange "Djurens Rätt" i meddelanderutan vid bokningsförfrågan på www.saintdelucy.se och få 20 % rabatt.
Wargentinsgatan 7D, Stockholm
Tel. 073-500 20 78

Vardagsfrid AB

Vardagsfri erbjuder städning hos dig som bor i Stockholm. Visa ditt medlemskort hos Djurens Rätt och få  5 % rabatt på abonnemangen "Hemstädning varje vecka" och "Hemstädning varannan vecka".
 Tel. 010 - 516 43 00 www.vardagsfrid.se

Vegan Schmegan Foodtruck

Vegan Schmegan erbjuder god och hälsosam vegansk mat i Stocholm. Visa upp ditt medlemskort och få 10 % rabatt på hela sortimentet. Håll utkik på deras Facebooksida för att se vad trucken håller hus.

Vegan Soul Train

Vegan Soul Train är en liten vego-restaurang på fyra hjul som rullar i Stockholm. Visa upp ditt medlemskort och få 10 % rabatt på hela sortimentet.
Tel. 076-233 95 18 www.vegansoultrain.com

Sundsvall

Butik Vitamin

Butik Vitamin är en hälsokostbutik med ett brett sortiment av egenvårdsprodukter och fotriktiga skor. Här kan du också komma i kontakt med teraputer med din hälsa i fokus. Vid uppvisning av medlemskort i Sundsvall eller angivet medlemskap på hemsidan får du 5 % rabatt på hela sortimentet.
Medborgargatan 32,  www.butikvitamin.se

Uppsala

Fröjas sal

Fröjas sal är baserad i Uppsala och tillagar vegetariska bufféer med nyckelhålsmärkta alternativ. De ställer även ut privatpersoners konstverk utan kostnad. Djurens Rätts medlemmar får 10 % rabatt på hela sortimentet vid uppvisning av medlemskort.
Bäverns Gränd 24,  www.frojassal.se

Vimmerby

Lilla Sverigebyn

Lilla Sverigebyn är en liten semesterort för hela familjen i Småland. Här kan du hyra stuga, ett rum eller campingplats och bli serverad ekologisk veganmat och hemmagjord glass. Då du anger medlemskap hos Djurens Rätt får du 12 % rabatt på övernattning/mat, och 5 % rabatt på deltagande i Naturkollot.
Brånhult 251, 0492-92012
www.sverigebyn.se
www.naturkollo.se

Västerås

Lajbansson Leksaker

Lajbansson Leksaker har en leksaksbutik på nätet och en lagershop i Västerås. Här finns allt från leksaker till barnrumsinredning och kläder till de små. Ange rabattkoden "Djurensrätt" i webbshoppen eller uppvisa medlemskort i deras fysiska butik och få 10 % rabatt.
Ödhumlagatan 15,  www.lajbansson.se

Veggoköket

På Frejahöjden 7 A i Västerås kan du handla Veggokökets djurvänliga egentillverkade charkprodukter och vegantårtor. Samt rota bland vegokorvar, tofu, mjölkfria ostar, seitanprodukter m.m. Som medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet då du mailar ditt medlemsnummer till: info@vegtrading.se Vänta på bekräftelse när koden är aktiverad.
www.veggokoket.se

Sidansvarig: Peter Nilsson
Uppdaterad: 2 februari 2016