Kickoff i Umeå

Lördagen den 5 maj var det dags för kickoff i Umeå. Några personer fick förhinder i sista sekund och det innebar att vi blev en tapper liten skara människor. Det fina med att vara en mindre grupp är att det ger större utrymme för diskussioner/frågor och en intimare känsla.

SommarturnéDjurens Rätts sommarturné

Deltagarna var allt ifrån turnéveteraner till nykomlingar. En skön blandning med folk helt enkelt. Dagen innehöll information om avdelningen i Umeå, föreläsning om den dystra verkligheten för kycklingarna inom livsmedelsindustrin och närmare presentation om sommarturnén. Vi blandade upp detta med tips och råd hur en kan jobba ute på turnén och deltagarna fick möjlighet att testa hur det känns att stå bakom ett informationsbord. Innan dagen var slut hade både lunch och gofika hamnat i våra magar och vi kunde skiljas åt mätta och huvudena fulla av bra argument och känslan av att sommaren gärna får komma snabbare än kvickt!

Daniel Marklund pratar om Djurens Rätt UmeåÁsta Brynsteinsdóttir pratar om sommarturnén.Camilla Björkbom föreläser om kycklingindustrinDiskussion.Infobordsövningar med deltagarna.

 

 

 

Sidansvarig: Ásta Brynsteinsdóttir
Publicerad: 14 maj 2012   Uppdaterad: 18 juni 2012
Läs mer om: Sommarturné, Djurens Rätts sommarturné