Välkommen på Djurens Rätt Stockholms årsmöte!

Ett år har gått och för Djurens Rätt Stockholm har det som vanligt inneburit fortsatt arbete för djuren, men det har också varit ett lite ovanligt år eftersom vi valt att fokusera på en grupp djur som inte uppmärksammas så ofta – nämligen fiskarna. Nu är det snart dags för årsmöte och då kommer vi att summera året som gått och även blicka framåt.

Stockholm

Djurens Rätt Stockholms årsmöte äger rum söndagen den 19 februari kl. 13 på Djurens Rätts kansli i Älvsjö.

Adressen är Gamla Huddingevägen 437. Om man åker kommunalt är det lättast att ta pendeltåget till Älvsjö station och därifrån buss 161 eller 163 mot Bagarmossen resp. Kärrtorp. Gå av vid Jädersvägen och gå sedan framåt en kort bit och så ligger kansliet åt höger bakom parkeringen bredvid matbutiken.

Alla är välkomna på vårt årsmöte, medlemmar så väl som andra intresserade! Du som är medlem i Djurens Rätt och tillhör stockholmsavdelningen har dessutom rösträtt på mötet. Om du tillhör avdelningen (är skriven som stockholmare i Djurens Rätts medlemsregister) så kommer du att få en inbjudan hemskickad till dig i januari. Om du inte får en inbjudan, men vill tillhöra stockholmsavdelningen, kontakta oss på stockholm@djurensratt.se så ordnar vi det!

På årsmötet går vi igenom årsmöteshandlingar som verksamhetsberättelse och kassaberättelse för 2011, samt verksamhetsplan och budget för 2012. Vi väljer in medlemmar i Stockholmsavdelningens styrelse, samt väljer ombud till Djurens Rätts första rikskonferens som går av stapeln 18-20 maj i Stockholmstrakten.

Om du är intresserad av att höra om vad Djurens Rätt Stockholm gör för att hjälpa djuren, samt vara med och påverka vårt framtida arbete så är det här ett utmärkt tillfälle. Vi informerar också om vad som händer i avdelningen den närmsta tiden och för intresserade berättar vi om hur man blir aktiv. Dessutom bjuder vi på vegansk fika. Informera oss om ev. allergier senast den 15 februari.

Du behöver inte anmäla dig till årsmötet men självklart är du välkommen att höra av dig har några frågor eller funderingar om mötet, eller om Djurens Rätt Stockholm i allmänhet – se kontaktuppgifter nedan. Varmt välkommen!

Vill du ta del av årsmöteshandlingarna?

Om du inte har möjlighet att komma på årsmötet men ändå vill ta del av årsmöteshandlingarna, är du välkommen att kontakta oss (helst via mail) så skickar vi över dem till dig så snart vi har möjlighet. Dessutom kan du kontakta oss om du innan årsmötet vill läsa igenom verksamhetsberättelse och kassaberättelse. Dessa årsmöteshandlingar kommer delges intresserade medlemmar fr.o.m. den 13 februari.

Vill du skicka in en motion till årsmötet?

Som medlem i Djurens Rätt Stockholm har du också möjligheten att skicka in en motion riktad till Stockholmsavdelningen, som kommer att behandlas på årsmötet. Notera att vi detta år inte tar emot och skickar vidare motioner till Djurens Rätts riksstämma, eftersom det i år kommer hållas en rikskonferens istället. 2013 hålls nästa riksstämma och då kan medlemmar som vanligt skicka in motioner till organisationen som helhet. Motioner till Djurens Rätt Stockholm ska vara oss tillhanda senast den 9 februari. Vänligen använd e-post i första hand, och vanlig post i andra hand.

Vill du bli aktiv i Djurens Rätt?

För att vi ska kunna nå ut till ännu fler människor och nå framgångar i vårt arbete för djurens rättigheter behöver vi fler ideella i avdelningen. Om du vill göra en insats för djuren är du varmt välkommen att bli aktiv i Djurens Rätt! Efter årsmötet den 19 februari kommer vi informera intresserade om kommande möten och aktiviteter och berätta mer om vad man kan göra för att hjälpa djuren. Det enklaste sättet att hålla koll på vad som är på gång i avdelningen är att prenumerera på vårt nyhetsmail.

Med djurvänliga hälsningar, Djurens Rätt Stockholm

Sidansvarig: Djurens Rätt Stockholm
Publicerad: 17 februari 2012   Uppdaterad: 17 februari 2012
Läs mer om: Stockholm