• Djurens Rätts inspirationsmagasin Välj Vego!
    Bild 1 av 1

Välj Vego! Ett gratis inspirationsmagasin

Beställ helt utan kostnad Djurens Rätts inspirationsmagasin Välj Vego! och ta steget mot ett av ditt livs viktigaste val. Ett val som du inte bara gör för dig själv, utan även för djuren och planeten vi lever på.

Vårt kostnadsfria inspirationsmagasin ger dig inspiration och praktiska tips på vägen mot ett vegoliv. Här får du nya härliga recept och vi guidar dig genom djungeln av djurvänliga produkter. Allt från ostbrickan till prinsesstårtan!

Idag är det lättare än någonsin att välja vego. Det finns så mycket att lägga på tallriken som inte skadar någon. Mat som är positiv, miljövänlig, spännande och väldigt god!

Du gör skillnad – tro inget annat!

En genomsnittlig svensk bidrar i genomsnitt till att 15 fåglar och däggdjur dödas årligen. Till det kommer uppskattningsvis 2000 fiskar per person (enligt Fiskeriverket, 2010-12-07). Att det är så många beror på att antalet fiskar inte bara utgörs av dem som äts direkt av människor, siffran inkluderar också de fiskar som använts som djurfoder, och alltså har ätits av de grisar, höns, kycklingar och odlade fiskar som varje allätare äter kött eller ägg ifrån.

När du väljer vego väljer du bort lidandet i djurfabrikerna, de plågsamma djurtransporterna och slakteriernas dödsverktyg. Allt detta samtidigt som du väljer hälsa för dig själv och bidrar till en bättre miljö.

Beställ här nedan eller skicka ett sms med ordet VEGO till 72 120

Tyvärr har vi ingen möjlighet att leverera material utom Sverige. För information om hur vi hanterar personuppgifter se www.djurensratt.se/pul.

Även om fler än ett alternativ stämmer in på dig, välj det som du tycker är viktigast!

Sidansvarig: Moa Richter Hagert
Uppdaterad: 13 maj 2016