Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätt

För alla djurs rättigheter!

Djur är liksom människor kännande varelser med intressen och behov som måste tillgodoses. Vi accepterar aldrig att man ser på djuren som varor och vi vill vara djurens röst i samhället samt försvara deras rättigheter.

Djurens Rätt arbetar för alla de djur som lider i djurförsök, i livsmedelsindustrins djurfabriker, i burar på pälsfarmer och djur som på andra sätt utnyttjas av människor så att de inte får utlopp för sina naturliga beteenden.

Genom demokratisk opinionsbildning, politisk påverkan och attitydförändring vill vi förverkliga vårt mål: en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Stöd oss

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Läs mer om hur du kan stödja Djurens Rätt!

Senaste nytt

Peter Nilsson

Storbritannien erkänner djur som kännande varelser

12 maj 2021 | Peter Nilsson, Digital kommunikatör

Djur är levande, kännande varelser och det är glädjande att lagstiftningen i allt fler länder erkänner detta. Häromdagen skrev vi om en förändring som var på gång i Spanien. Och nu sker detsamma i Storbritannien, där förändringen är än mer långtgående.

Cecilia Mille

Djurens Rätt kliver fram ytterligare inom hållbarhet

11 maj 2021 | Cecilia Mille, Sakkunnig

Den senaste veckan syns Djurens Rätts arbete i två tunga hållbarhetssammanhang – på listan över de 100 viktigaste agendasättarna inom klimat & hållbarhet och genom att bidra med data till rankingen Sveriges miljöbästa kommun.

Peter Nilsson

Moderskap i en bur - End the Cage Age

11 maj 2021 | Peter Nilsson, Digital kommunikatör

Tänk dig ett helt liv i en bur. Tänk dig ett helt moderskap i en bur. För många djur inom livsmedelsproduktionen i EU är detta en verklighet.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem