Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätt

Bild på kor som går i flock på grönt gräs

Valet 2022

När Djurens Rätt har granskat partiernas djurpolitik inför riksdagsvalet är organisationen både positivt överraskade av flera partiers ambitioner, men är samtidigt besvikna över att några partier verkar för att försämra djurskyddet i Sverige. Ta del av vår partigranskning här.

För alla djurs rättigheter!

Djur är liksom människor kännande varelser med intressen och behov som måste tillgodoses. Vi accepterar aldrig att man ser på djuren som varor och vi vill vara djurens röst i samhället samt försvara deras rättigheter.

Djurens Rätt arbetar för alla de djur som lider i djurförsök, i livsmedelsindustrins djurfabriker, i burar på pälsfarmer och djur som på andra sätt utnyttjas av människor så att de inte får utlopp för sina naturliga beteenden.

Genom demokratisk opinionsbildning, politisk påverkan och attitydförändring vill vi förverkliga vårt mål: en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Stöd oss

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Läs mer om hur du kan stödja Djurens Rätt!

Senaste nytt

Malin Ensgård

Camilla på turné

Riksdagsvalet närmar sig, men få valbudskap tar upp djurrätt. Därför gör Djurens Rätts riksordförande Camilla Bergvall en turné runt om i landet för att ge djurfrågorna mer plats i politiken.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem