Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

UF-företag för djuren!

Hej bästa UF-företag! Vad fantastiskt att ni vill göra något för djuren! Stort tack för det.

Vi har tyvärr inte möjlighet att göra samarbeten med UF-företag som till exempel att bekosta framställningen av en produkt eller att betala resekostnader eller liknande. Men vi är förstås väldigt tacksamma för om ni vill skänka vinsten eller delar av vinsten till Djurens Rätts verksamhet.

Det är väldigt många som vill komma på studiebesök eller intervjua oss och vi önskar att hade tid att ta emot er alla. I dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet till det men det går att hitta väldigt mycket information om vår verksamhet här på webben. Ni är såklart välkomna att använda våra texter men tänk på att ange källan. Skulle ni inte hitta den information som ni söker så är ni förstås varmt välkomna att höra av er!

Starta en insamling

Det enklaste och bästa sättet att samla in pengar till Djurens Rätt är att starta en insamling via vår hemsida! Om ni har ett UF-företag så kan ni antingen föra över de pengar ni får in från er aktivitet eller låta de som köper er produkt eller tjänst själva sätta över pengar direkt till insamlingen. Via er egen insamling kan ni följa hur det går. Ni kan välja att ha insamlingen igång en väldigt kort period, i samband med ett event, eller en längre period om ert UF-företag är aktivt under ett år eller en termin. 

Marknadsföring

Marknadsför gärna att er insamling görs till förmån för Djurens Rätt. Däremot får ni tyvärr inte skriva eller säga att insamlingen görs i samarbete med Djurens Rätt om vi inte har skrivit ett avtal. Alla som samlar in pengar för Djurens Rätt får använda sig av våra insamlings-loggor på eventuella webbsidor eller om ni vill trycka något material som skyltar eller liknande.

Insamlingslogga

Ladda ner turkos logga JPG.
Ladda ner turkos logga PNG.
Ladda ner svart logga JPG.
Ladda ner svart logga PNG.

Viktigt att tänka på

Egna insamlingar till förmån för Djurens Rätt får aldrig förknippas med animaliska produkter, alkohol, tobak eller djurtestade produkter. Djurens Rätt har rätt att avbryta insamlingar som bryter mot dessa regler.

Djurens Rätt har inte möjlighet att öronmärka de pengar som ni samlar in. Det går alltså inte att bestämma vad insamlingens pengar ska användas till inom organisationen. När du skänker pengar eller startar en insamling till Djurens Rätt så går det till vårt arbete för djuren. Vi prioriterar att lägga mest resurser på de djur som är flest och har det allra sämst. Det är där vi kan göra störst skillnad för så många individer som möjligt. 

Kontakt

Nora Ullman
[email protected]
08-555 914 19

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem