Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Adoptera mera

Adoptera djur

Att adoptera ett djur förändrar inte hela världen. Men det kan förändra någons hela värld.

Djurens Rätt vill uppmana dig som har möjlighet att utöka din familj med ett djur  att vända dig till ett djurhem och ge ett hemlöst djur ett tryggt liv. Ditt beslut kan göra skillnad för många djur! Förutom att du ger ett djur en trygg framtid, bidrar du också till att ändra attityden till djur i vårt samhälle. För varje djur som får ett hem skapas möjlighet för djurhärbärget att ta emot ytterligare ett hemlöst djur.

Bara i Sverige uppskattas antalet hemlösa till 150 000. De klarar sig inte själva. Läs mer om hur Djurens Rätt arbetar för att hjälpa hemlösa katter.

Djurens Rätt får många förfrågningar från människor som vill ha hjälp med att hitta nya hem till djur. Av den anledningen har vi upprättat ett register över verksamheter som jobbar med omhändertagande och omplacering av sällskapsdjur. Inga djurhem eller adoptionsverksamheter som avlivar friska djur finns med på vår lista. Vi genomför dock inga regelrätta kontroller utan litar på den information som vi får. Djurens Rätts omplaceringsregister.

Hjälp oss hjälpa djuren! 

Djurens Rätt är helt beroende av gåvor och medlemsavgifter för att kunna hjälpa djuren, med ditt stöd kan vi fortsätta vårt arbete.  Ge din första gåva redan idag!

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem