Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån
Adoptera mera

Adoptera djur

Djurens Rätt vill uppmana dig som har möjlighet att utöka din familj med ett djur att vända dig till ett djurhem och ge ett hemlöst djur ett tryggt liv. Att adoptera ett djur förändrar inte hela världen. Men det kan förändra någons hela värld.

Förutom att du ger ett djur en trygg framtid, bidrar du också till att ändra attityden till djur i vårt samhälle. För varje djur som får ett hem skapas möjlighet för djurhärbärget att ta emot ytterligare ett hemlöst djur.

Så arbetar Djurens Rätt

Hemlösa katter lever ett hårt liv präglat av lidande. Hemlösa okastrerade katter kan snabbt bilda stora och växande kolonier där situationen blir alltmer ohållbar. Bara i Sverige uppskattas antalet hemlösa till 150 000. De klarar sig inte själva. Läs mer om hur Djurens Rätt arbetar för att hjälpa hemlösa katter

Omplaceringsregistret

Djurens Rätt arbetar inte själva med att omplacera djur, men vi har upprättat ett register över verksamheter som jobbar med omhändertagande och omplacering av sällskapsdjur. Inga djurhem eller adoptionsverksamheter som avlivar friska djur finns med på vår lista. Vi genomför dock inga regelrätta kontroller utan litar på den information som vi får. Här hittar du Djurens Rätts omplaceringsregister

Vill du hjälpa djuren? Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få värdefull information om hur just du kan göra skillnad! 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem