Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Adoptera mera

Adoptera mera

Djurens Rätt får många förfrågningar från människor som vill ha hjälp med att hitta nya hem till djur, då de har hittat ett övergivet djur eller ett skadat vilt djur. Av den anledningen har vi upprättat ett register över verksamheter som jobbar med omhändertagande och omplacering av sällskapsdjur.

Djurhärbärgen som ger hjälp till katter eller andra djurarter är ideella organisationer som lägger stort engagemang på omhändertagande, vård, rehabilitering och omsorg om de hemlösa djuren. Målet är att hitta ansvarsfulla hem som kan ge djuren en kärleksfull framtid.

Djurens Rätt vill därför uppmana dig som har möjlighet att utöka din familj med ett djur, att vända dig till ett djurhärbärge och ge ett hemlöst djur ett tryggt och innerligt liv.

Här hittar du vårt omplaceringsregister med en förteckning över föreningar som omplacerar djur

Det här gör Djurens Rätt

Att adoptera ett djur förändrar inte hela världen, men det kan förändra någons hela värld. Förutom att du ger ett djur en trygg framtid bidrar du också till att ändra attityden till djur i vårt samhälle.

Bli medlem i Djurens Rätt och hjälp oss i vårt arbete för att höja djurs status

I samarbete med Kastreringsbussen har Djurens Rätt under många år sett till att flera hundra katter i Skåne har kunnat fångas in, bli veterinärundersökta, kastrerade, vaccinerade och ID-märkta och sedan några år tillbaka finansierar Djurens Rätt projekt enligt TNR-M-metoden genom föreningen Rädda katterna i Stockholm.

Ge en gåva till vårt arbete och hjälp oss hjälpa fler djur

Kattfällan

Det finns många människor som hjälper hemlösa katter men resurserna räcker inte till. De ideella föreningarna kan inte lösa problemet med hemlösa katter på egen hand. Det är ett av budskapen som förmedlas i den dokumentära kortfilmen Kattfällan.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem