Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Anmäl dig som volontär

En hand som räcks upp, den symboliserar handlingen att ställa upp, att bli volontär för djuren

Vill du också göra en skillnad för djuren? Har du en kompetens du vill bidra med till Djurens Rätt? Anmäl dig som volontär!

Har du någon speciell kunskap som du tror vi skulle ha nytta av? Är du grafiker, jurist, bilmekaniker, tetrismästare eller världens bästa imitatör? I vårt arbete för djuren kan alla sorters kunskaper komma väl till pass. Vi har ett allmänt volontärregister som du gärna får anmäla sig till, genom att fylla i formuläret här nedan.

Att vara volontär kan se väldigt olika ut. Men all hjälp är lika värdefull för oss! Det kan handla om att du hjälper oss att skriva ett brev eller ringa ett telefonsamtal på 1 minut till att du är hos oss några dagar i veckan och jobbar med ett större projekt.

Som kontorsvolontär kan du få hjälpa till med lite av varje på något av våra kontor runt om i landet (Stockholm, Göteborg, Umeå och Malmö). Allt från att inventera materiallager, packa sommarturnébilen, hjälpa till med diverse utskick, eller på olika sätt jobba med namninsamlingar. Du behöver vara 18 år för att vara kontorsvolontär hos oss, är du yngre kan du istället anmäla dig här

Är du intresserad av att hjälpa till? Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad för slags hjälp som behövs just för tillfället!

Du får en bekräftelse på mail så snart vi fått in din anmälan.

Obligatoriskt fält.
Fyll endast i ditt postnummer. Obligatoriskt fält.
Obligatoriskt fält.
Fyll i ditt 10-siffriga personnummer. Tyvärr kan vi inte ta emot volontärer som är under 18 år. Obligatoriskt fält.
Jag kan hjälpa till
Välj det alternativ som passar bäst.
Områden
Välj minst ett område, du kan givetvis välja flera.
Portfolio
Om du inte har en webbplats med din portfolio eller ditt material, ladda istället upp exempel av ditt material här.
Som mest 5 filer.
Begränsning 32 MB.
Tillåtna filtyper: gif, jpg, png, eps, tif, pdf, doc, docx, avi, mov, mp3, svg.
Här kan du skriva ytterligare information om dig själv, t.ex. intressen, utbildning/arbete eller om det är något annat du tycker att vi behöver veta. 

För att kunna hjälpa dig med din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem