Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig som volontär

En hand som räcks upp, den symboliserar handlingen att ställa upp, att bli volontär för djuren

Vill du också göra en skillnad för djuren? Har du en kompetens du vill bidra med till Djurens Rätt? Anmäl dig som volontär!

Har du någon speciell kunskap som du tror vi skulle ha nytta av? Är du grafiker, jurist, bilmekaniker, tetrismästare eller världens bästa imitatör? I vårt arbete för djuren kan alla sorters kunskaper komma väl till pass. Vi har ett allmänt volontärregister som du gärna får anmäla sig till, genom att fylla i formuläret här nedan.

Att vara volontär kan se väldigt olika ut. Men all hjälp är lika värdefull för oss! Det kan handla om att du hjälper oss att skriva ett brev eller ringa ett telefonsamtal på 1 minut till att du är hos oss några dagar i veckan och jobbar med ett större projekt.

Som kontorsvolontär kan du få hjälpa till med lite av varje på något av våra kontor runt om i landet (Stockholm, Göteborg och Umeå). Allt från att inventera materiallager, packa sommarturnébilen, hjälpa till med diverse utskick, eller på olika sätt jobba med namninsamlingar. Du behöver vara 18 år för att vara kontorsvolontär hos oss, är du yngre kan du istället anmäla dig här

Är du intresserad av att hjälpa till? Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad för slags hjälp som behövs just för tillfället!

För- och efternamn
Jag är medlem i Djurens Rätt
Du hittar ditt medlemsnummer på baksidan av Tidnignen Djurens Rätt, som du som medlem får hemskickad 4ggr per år.
 
Jag kan jobba/finnas tillgänglig
Uppskatta hur du kan förlägga din insats som volontär generellt.
T.ex. packa beställningar, skriva in mailadresser från protestlistor eller andra punktinsatser.
Jag kan jobba på
Är du fotograf, illustratör, kan flera språk, vet allt om djur eller är bra på något annat? Skriv det här.
Berätta gärna lite kort om dig själv

För att kunna hjälpa dig med din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem