Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig som volontär

Vill du också göra en skillnad för djuren? Har du en kompetens du vill bidra med till Djurens Rätt? Anmäl dig som volontär!

Har du någon speciell kunskap som du tror vi skulle ha nytta av? Är du grafiker, jurist, bilmekaniker, tetrismästare eller världens bästa imitatör? I vårt arbete för djuren kan alla sorters kunskaper komma väl till pass. Vi har ett allmänt volontärregister som du gärna får anmäla sig till, genom att fylla i formuläret här nedan.

Att vara volontär kan se väldigt olika ut. Men all hjälp är lika värdefull för oss! Det kan handla om att du hjälper oss att skriva ett brev eller ringa ett telefonsamtal på 1 minut till att du är hos oss några dagar i veckan och jobbar med ett större projekt.

Som kontorsvolontär kan du få hjälpa till med lite av varje på något av våra kontor runt om i landet (Stockholm, Göteborg och Umeå). Allt från att inventera materiallager, packa sommarturnébilen, hjälpa till med diverse utskick, eller på olika sätt jobba med namninsamlingar.

Är du intresserad av att hjälpa till? Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad för slags hjälp som behövs just för tillfället!

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem