Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Anmälan till styrelseutbildning

Välkommen till Djurens Rätts utbildning för dig som är invald i styrelsen för en av våra lokalavdelningar! Det ideella engagemanget är en av Djurens Rätts grundpelare och är nyckeln till att nå vårt mål – en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Med denna utbildning vill vi ge dig som styrelsemedlem en bra grund till styrelsearbetet.  Vi kommer bland annat att gå igenom styrelsens ansvar och uppgifter, hur styrelsearbetet kan läggas upp över året och ni kan i era egna styrelser diskutera och planera tillsammans. Ni får också tillfälle att lära känna aktiva från andra lokalavdelningar. Varmt välkommen!

Stockholm 10 mars

Detta utbildningstillfälle är för styrelsemedlemmar tillhörande lokalavdelning i Karlstad-Hammarö, Linköping-Kinda-Åtvidaberg, Uppsala-Knivsta, Stockholm, Västerås-Hallstahammar-Surahammar och Gävle-Sandviken.

Var? Klara Södra kyrkogatan 20, Stockholm
När? Lördagen den 10 mars klockan 10.00 – 16.00  

OBS! Sista anmälningsdag är 1 mars! Det är också sista avanmälningsdag om du anmält dig till utbildningen och fått förhinder.

Har du frågor? Mejla [email protected] eller ring 090-329 99.

Malmö 10 mars

Detta utbildningstillfälle är för styrelsemedlemmar tillhörande lokalavdelning i Helsingborg-Höganäs, Karlskrona, Lund, Malmö och Växjö.

Var? Medborgarskolan, Hans Michelsensgatan 6A, Malmö
När? Lördagen den 10 mars klockan 10.00 – 16.00  

OBS! Sista anmälningsdag är 1 mars! Det är också sista avanmälningsdag om du anmält dig till utbildningen och fått förhinder.

Har du frågor? Mejla [email protected] eller ring 08 - 555 914 33.

Umeå 17 mars

Detta utbildningstillfälle är för styrelsemedlemmar tillhörande lokalavdelning i Boden-Luleå, Umeå och Sundsvall-Timrå.

Var? Medborgarskolan, Östra Rådhusgatan 2, Umeå
När? Lördagen den 17 mars klockan 10.00 – 16.00  

OBS! Sista anmälningsdag är 8 mars! Det är också sista avanmälningsdag om du anmält dig till utbildningen och fått förhinder.

Har du frågor? Mejla [email protected] eller ring 08-555 914 19.

Göteborg 17 mars

Detta utbildningstillfälle är för styrelsemedlemmar tillhörande lokalavdelning i Göteborg, Halmstad-Falkenberg och Trollhättan-Vänersborg.

Var? Kvinnofolkhögskolan, Kryssdäcket (ingång Masthuggstorget), Göteborg.
När? Lördagen den 17 mars klockan 10.00 – 16.00   

OBS! Sista anmälningsdag är 8 mars! Det är också sista avanmälningsdag om du anmält dig till utbildningen och fått förhinder.

Har du frågor? Mejla [email protected] eller ring 090-329 99.

Övrig info

Reseersättning går att få för er som bor utanför respektive stad för utbildningen. Ange i anmälan om din restid skulle bli så lång att du behöver hjälp med boende. Vegansk mat kommer att serveras under dagarna. Uppge eventuella allergier vid anmälning. Mer om detta och alla andra detaljer när det närmar sig.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här nedan.

Om det inte fungerar som det ska, mejla oss istället. Inom några dagar efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemail från oss med mer information. Boka inga resor innan ni fått information om detta från oss.

Styrelseuppdrag
Jag vill anmäla mig till styrelseutbildningen i
För styrelsemedlemmar i Karlstad-Hammarö, Linköping-Kinda-Åtvidaberg, Uppsala-Knivsta, Stockholm, Västerås-Hallstahammar-Surahammar och Gävle-Sandviken
För styrelsemedlemmar i Helsingborg-Höganäs, Karlskrona, Lund, Malmö och Växjö
För styrelsemedlemmar i Boden-Luleå, Umeå och Sundsvall-Timrå
För styrelsemedlemmar i Göteborg, Halmstad-Falkenberg och Trollhättan-Vänersborg
Ange relation med personen samt telefonnummer
Avanmälan måste göras senast 1 mars för styrelseutbildningar i Stockholm och Malmö.
Avanmälan måste göras senast 8 mars för styrelseutbildningar i Umeå och Göteborg.

För att kunna hjälpa dig med din anmälan sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy .

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem