Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
 • min 50 kr/mån
kr/mån

Hjälp oss att visa kycklingarnas verklighet på bio!

Under 2022 vill Djurens Rätt visa upp hur kycklingarna har det i djurfabrikerna på bio! Men för att kunna göra det behöver vi din hjälp. Bidra till vår crowdfunding idag - för att så många som bara möjligt ska få se hur kycklingarna har det.

Så här kan du bidra till bioreklamen!

Djurskyddslagarna som finns till för att skydda kycklingarna har svikit dem. De lever i extrem trängsel, växer så snabbt att de får benskador och får aldrig komma ut. Kycklingar hängs fortfarande upp i benen vid fullt medvetande inför slakt och trots upprepade skandaler från kycklingproducenter i Sverige, så fortsätter det. Fler måste se verkligheten och det är därför vi behöver din hjälp.

Djurens Rätt vill visa kycklingarnas verklighet med en stor bioreklam över hela Sverige. När vi når ut brett med vårt budskap kan vi tillsammans göra stor skillnad genom att fler ställer högre krav på djurskyddet och väljer bort kycklingen från tallriken.

Bidra till vår insamling för att kunna göra verklighet av den här filmen och visa den på biografer runt om i Sverige - för att fler ska få veta vad som händer bakom stängda dörrar.

  Din gåva går oavkortat till vår bioreklam för kycklingarna.

  Emma Bäckström

  Emma Bäckström | Kampanjkoordinator

  1 september 2021

  Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

  Bli medlem