Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Bli en av Djurens Rätts blixtar!

Är du djurvän och vill vara med och skapa en bättre värld för djuren? Gör skillnad för djuren med Djurens Rätts blixtmail! Tillsammans har vi påverkat några av världens största företag att stoppa burhållning av hönor och anta högre krav för kycklingars välfärd. Djurens Rätts blixtar har också varit med och skapat konkret politisk förändring för djuren. Häng med du också!

Djurens Rätts blixtmail är en maillista där du som är anmäld får tips på enkla saker du kan göra för djuren direkt via din telefon eller dator. Det kan vara att skriva under en namninsamling, kommentera på sociala medier eller att maila företag och makthavare. Blixtmailet kommer en gång veckan och det kostar såklart inget att vara med. Signa upp dig i formuläret nedan!

Det är inte svårt att vara med och hjälpa djuren - tillsammans gör vi skillnad!

Jag vill bli en av Djurens Rätts blixtar!
Mailen innehåller tips på konkreta aktiviteter du kan göra kopplat till olika frågor. Det kan vara att till exempel skicka mail, skriva på sociala medier eller skriva under ett upprop. Du kan när som helst avanmäla dig från att få fler mail. För frågor, kontakta oss på [email protected].
För att kunna registrera dig som aktivist och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem