Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Årets roligaste vegoevent i Stockholm

Vegovision är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val som i år firar 10 år! Helgen den 3-4 november kommer mässan återigen till Münchenbryggeriet och dukar upp det allra senaste inom vego och djurvänligt.

– Det har hänt så otroligt mycket på de här 10 åren. Utbudet av veganprodukter har fullkomligt exploderat och det är inte bara inom mat som vi ser en djurvänlig utveckling. Det finns numera en uppsjö av veganskt och icke djurtestat smink och nya djurvänliga material för kläder och skor, säger Sofia Säljö, projektledare för Vegovision.

En av de största nyheterna för i år är Sveriges första helt djurvänliga modevisning. Där kommer besökarna att få se exklusiva varumärken som tar sitt hållbarhetsarbete till nästa nivå där detta genomsyrar allt från materialval till socialt ansvar. Vegovision har sedan starten 2008 varit en plattform för djurvänliga och veganska trender. Målet är att både nybörjare och inbitna vegos ska känna sig hemma.

– Varenda gång jag varit på Vegovision har jag kommit hem full av inspiration och ny kunskap. Det är det bästa med mässan, att man växer lite som människa varje gång man är där, säger Charlie Grönwall som tillsammans med Sanna Bråding är årets konferencierer för mässan.

Vegovision anordnades för första gången 2008 och har växt för varje år som gått. Under 2018 anordnar Djurens Rätt Vegovision på tre platser i Sverige! I Göteborg, Umeå och Stockholm. Vegovision Stockholm är anslutna till märkningen Miljömärkt Event, en diplomering från Håll Sverige rent.

Om Vegovision Stockholm

Webbsida: https://www.vegovision.se
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/740598202802021

Sponsorer
The Body Shop
Planti
ICA

Tid
Lördag 3 november kl. 10.00–18.00
Söndag 4 november kl. 10.00–17.00

Plats
Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Inträde 100 kr. Medlemmar i Djurens Rätt och barn upp till och med 13 år går in gratis. 

Vill du besöka mässan som journalist eller bloggare? Maila [email protected]

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert | Kommunikationsansvarig

28 september 2018

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem