Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Bli medlem och gör skillnad tillsammans med oss

Foto: Petrus Iggström

Alla medlemmar i Djurens Rätt har saker som skiljer dem åt, men en sak gemensamt - viljan att förändra världen.

"När jag gick med i Djurens Rätt så var det för att jag ville vara en del i något större. En rörelse, som på riktigt gör skillnad för djuren. Jag tror att den som känner så stannar länge som medlem, att det till och med blir en del av ens identitet. I varje fall så blev det så för mig. Men jag tror att allt börjar med den där känslan. Att inte stå bredvid utan att bestämma sig för att vara en del av förändringen.

Alla vi medlemmar har mycket saker som skiljer oss åt men en sak förenar oss - vi har bestämt oss för att förändra världen!"

Välkommen som medlem i Djurens Rätt - tillsammans gör vi skillnad

Camilla Bergvall
Förbundsordförande Djurens Rätt

Sofia Säljö

Sofia Säljö | Ansvarig insamling privatpersoner

23 augusti 2019

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem