Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

De 10 bästa händelserna för djuren under 2021 (del 2)

Världen har vaknat och stora steg tas för att djuren ska få ett värdigare liv. Det har aldrig varit så givande att jobba med djurrätt-och djurskyddsfrågor som det är idag och det är tack vare dig som lyssnar, dig som är medlem och dig som väljer djurvänligt till vardags! I detta avsnitt listar vi de 10 bästa händelserna för djuren under andra kvartalet av 2021.

Vi pratar om att livsmedelskedjorna numera är buräggsfria, att The Body Shop blir helt veganska, Linas Matkasse som äntligen tar ansvar för kycklingarna, Dafgårds storsatsning på vegoproduktion, att veganska mejeriprodukter får fortsätta frodas, om de 90 kommuner som sagt nej till Kronfågel, de världskända Michelinrestauranger som blir helt veganska, om de omtalade veganska ostbågarna, om det framgångsrika medborgarinitiativet End the Cage Age och om att köttkonsumtion fortsätter att minska.

Du hittar podden På djurens sida! på Spotify och överallt där poddar finns, liksom på vår Youtube-kanal. Gillar du våra avsnitt? Glöm inte att prenumerera överallt där du tar del av podden.

Linn Åkesson

Linn Åkesson | Kommunikationschef

16 juli 2021

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem