Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Delta i sommarturnékickoffen 7 maj

Djurens Rätts tält under Almedalsveckan 2019.

Sommarturnén är en av Djurens Rätt största informationssatsningar som varje år engagerar omkring 100 volontärer. Planeringen för årets turné är i full gång. Det kommer bli en restriktionsfri sommar med massor av festivaler och torgbesök. Nu bjuder vi in alla volontärer till sommarturnékickoffen — startskottet för en grym sommar!

Under sommarturnén delar vi ut informationsmaterial, sprider kunskap om djurens situation och påverkar tusentals människor till att göra djurvänliga val. Här kan du läsa mer om sommarturnén

Alla som är medlemmar i Djurens Rätt kan vara med som volontärer under sommarturnén. Vill du hänga med på festivaler, marknader och kulturkalas och prata om djurrättsfrågor och engagera fler i vår rörelse i sommar? Här hittar du volontäranmälan till att delta i sommarturnén.

Kickoff för sommarturnévolontärer 

För att du ska känna dig så förberedd och trygg som möjligt i uppdraget som volontär bjuder Djurens Rätt in till kickoff. Det kommer bli föreläsningar om vad volontäruppdraget innebär och workshops där vi vässar våra outreachskills. Kickoffen är också en möjlighet att få träffa andra djurrättsengagerade. Efter kickoffen kommer du vara väl förberedd inför sommarens turnéstopp.  

De som deltar på kickoffen har förtur till de mest populära stoppen. 

Här hittar du anmälan och program till den digitala kickoffen 7 maj. 

När: lördagen 7 maj kl. 10 - 14.15
Var: På zoom. Vi skickar ut zoomlänk i samband med att träffen närmar sig. 
För vem: För dig som är medlem i Djurens Rätt! Är du inte medlem än? Du blir enkelt medlem här. 

Skicka in din anmälan för att delta i kickoffen senast 5 maj. 

Frågor? Mejla [email protected] 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem