Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätt bjuder in till rikskonferens i Stockholm

Djurens Rätts rikskonferens 2016 går av stapeln den 14-15 maj i Stockholm. Vi hoppas att många medlemmar, gamla som nya, har möjlighet att delta!

Målsättningen med Djurens Rätts rikskonferenser är att organisationen och medlemmarna ska utvecklas genom gemensamma utbildningar och diskussioner, att vi ska stärka vårt interna kontaktnät och ta del av andras erfarenheter i arbetet för djuren.

Tillsammans gör vi skillnad – det är en av Djurens Rätts kortbeskrivningar. Det är en bra sammanfattning av vad vi är och gör. Vi är en förening av människor som vill åstadkomma förändringar för de andra djuren. Vi vill skapa varaktig förändring och göra verklig skillnad.

På rikskonferensen är detta i fokus. Vi lär oss mer av varandra under en helg för att sedan återvända hem och göra ännu mer skillnad för djuren.

Ett dussin olika föredrag och workshops är planerade. Vi kommer att gästas av såväl utländska föredragshållare som inhemska förmågor. Det kommer finnas möjlighet att lära sig mer av fina exempel från Djurens Rätts lokalorganisationer, liksom av våra egna sakkunniga på utåtriktat arbete!

Nytt för i år är att vi har utbildningspass som riktar sig särskilt till personer som har förtroendeuppdrag som ordförande respektive kassör i någon av Djurens Rätts lokalavdelningar, samt kontaktpersoner.

Datum och tider

Lördag 14 maj 10.00–17.00
Söndag 15 maj 10.00–16.00

Plats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
Tbana Mariatorget 

Anmälan

Anmälan sker senast den 22 april, då ska även resa vara bokad. Anmäl dig viawww.djurensratt.se/rikskonferens-2016, för att minska administrationskostnaderna. Du kan också anmäla dig genom att ringa 08-555 914 00.

Moa Richter Hagert

Moa Richter Hagert | Kommunikationsansvarig

29 februari 2016

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem