Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätts ordförande i ny bok om hur unga kan ta makten

Bild på Camilla Bergvall
Camilla Bergvall var på plats under boklanseringen. Foto: Djurens Rätt

I en nyutkommen bok är Djurens Rätts ordförande Camilla Bergvall intervjuad om sitt engagemang för djuren och ger sina bästa tips för hur du som ung kan förändra världen.

Den 12 maj var det lansering för boken Ta makten #normer, ideal & media. I ett kapitel är Djurens Rätts riksordförande Camilla Bergvall intervjuad om sina tankar om hur unga kan engagera sig för de som inte har en egen röst. Givetvis fanns Camilla på plats under lanseringen.

Det känns otroligt roligt att få dela med mig av mina tips kring det jag brinner för allra mest, hur vi kan göra skillnad för djuren tillsammans. Många unga har ett stort engagemang för djurrättsfrågor och jag vill ge dem fler verktyg för att påverka samhället att bli djurvänligare, säger Camilla Bergvall om sin medverkan.

Boken Ta makten #normer, ideal & media är en fristående uppföljare till Ta makten #självkänsla, rädsla & ångest och är utgiven hos Olika Förlag av författarna Leone Milton och Marie Tomicic. I boken medverkar också youtubern Tone Sekelius, journalisten Atilla Yoldas och regissören Henrik Wahlström och många fler. Boken har som syfte att hjälpa unga att syna strukturer och normer samt visa vilka verktyg som finns för att förändra omvärlden.

Vi älskar att Camilla och Djurens Rätt konkret visar vilka steg vi behöver ta för att skapa en framtid där vi människor visar respekt och omtanke om djuren och ger dem rättigheter. Djurens Rätt visar också med sina kampanjer, aktioner och internationella samarbeten att det går att åstadkomma stor förändring. Så inspirerande för alla unga, säger Leone Milton, en av författarna till boken.

Om du vill engagera dig i Djurens Rätt, anmäl dig som volontär.

Linn Åkesson

Linn Åkesson | Kommunikationschef

13 maj 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem