Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
 • min 50 kr/mån
kr/mån

Empati och kunskap går hand i hand

Det är viktigt att lära barn om djur och vårt huvudmål är att ge dem ett djuretiskt förhållningssätt. Empati är en förmåga som behöver träning och Rädda Djuren-klubbens material hjälper barn att utveckla sin medkänsla för alla levande varelser. Vi tror att kunskap och intresse leder till respekt och medkänsla. Därför finns Rädda Djuren-klubben.

Fokusområden

Rädda Djuren-klubben samarbetar med Djurens Rätt. När du blir medlem i klubben blir du samtidigt medlem i hela Djurens Rätt. Djurens Rätt jobbar för att göra skillnad för de djur som är flest och har det sämst, till exempel alla fiskar och kycklingar som föds upp för att bli mat eller alla råttor och möss som används i djurförsök. Vi informerar om hur djuren har det och visar vad en kan göra för att göra skillnad för djuren. Vi jobbar för att påverka politiker att ta fram bättre lagar som skyddar djuren och trycker på för att utveckla alternativ till djurförsök så att inga djur skadas i laboratorierna. Vi jobbar också för att inspirera och göra det lättare för företag och privatpersoner att välja vego och göra djurvänliga val.

Var alltid en djurvän

Nya djur på hemsidan 

Lär känna fler djur bättre för nu har vi fyllt hemsidan med fler kul djurfakta!

Nu kan ni lära er mer om:

 1. Älg

 2. Abborre

 3. Igelkott

 4. Bäver

 5. Panda

 6. Tvättbjörn

 7. Snok

 8. Lodjur

 9. Get

 10. Hare

Nya djur

 

Ditt medlemskap hjälper djur

Både Djurens Rätt och Rädda Djuren-klubben är helt beroende av gåvor och medlemskap för att kunna göra det vi gör. När du blir medlem så är du med och stöttar vårt arbete för djuren!

Ett medlemskap kostar 100 kronor per år och är för alla barn mellan 0-13 år som gillar djur. Ett medlemskap innefattar 5 nr av medlemstidningen Klubbnytt och en fin välkomstpresent.

Ge bort ett medlemskap till en ung djurvän här

 

 

Tack för att du står på djurens sida! Tillsammans gör vi skillnad.

Ha en fortsatt skön sommar,

 

Rädda Djuren-klubben

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem