Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
kr/mån

Förnya medlemskapet - du behövs även under 2017!

Har du fått hem det här brevet? Då kan du fortfarande förnya ditt medlemskap.

Kom ihåg att förnya ditt medlemskap för 2017. Du som är årsbetalande medlem bör nyligen ha fått hem ett inbetalningskort på posten för att betala medlemsavgiften. Förnya gärna medlemskapet så snart som möjligt - ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra för djuren.

Om du är årsbetalande medlem och tror att du saknar ett inbetalningskort för 2017 års medlemsavgift - hör gärna av dig till Djurens Rätts medlemsservice: maila [email protected] eller ring 08-555 914 40. 

Du kan även betala medlemskapet per månad via autogiro, då slipper du få hem inbetalningskort och mer pengar går till arbetet för djuren. Bli månadsgivare direkt via webben - du kan då bortse från brevet du har fått. 

Tack vare alla medlemmar kan vi fortsätta höras, synas och tala för djuren. Hittills i år har vi bland annat arrangerat den djurvänliga mässan Vegovision i Göteborg, pratat djurrätt med beslutsfattare på flera riksdagspartiers kongresser och visat filmen Blood Lions i riksdagen. Vi kan fira att 25 procent av Sveriges kommuner valde att påskpynta fjäderfritt, och både Netto och City Gross har meddelat att de kommer att sluta sälja ägg från burhöns i sina butiker. Tillsammans gör vi skillnad!

Härnäst kommer vi att lägga fokus på

  • Mässan Vegovision i Umeå 6 maj – som medlem i Djurens Rätt har du fri entré
  • Djurens Rätts sommarturné, då vi för 12:e året i rad åker till festivaler, marknader och platser som Almedalen för att prata djurrätt och välkomna nya medlemmar
  • Kampanj för grisarna. Tillsammans med ett femtiotal andra organisationer i EU ställer vi krav på politikerna: bort med de kirurgiska kastreringarna, bort med tand- och svansklippningar.

Allt detta och mycket mer är möjligt tack vare stödet från medlemmar. Så kom ihåg att förnya medlemskapet för 2017 och fortsätt stå på djurens sida!

Och självklart kan du som inte är medlem än blir det här

Tack för att du är med och gör skillnad!

Linn Bleckert

Linn Bleckert | Kampanjkoordinator

25 april 2017

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem