Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Gå Djurens Rätts grundutbildning!

Om du vill lära dig mer om Djurens Rätt och få tips på hur du kan engagera dig för djuren tillsammans med oss - då ska du anmäla dig till vår digitala grundutbildning!

Grundutbildningen tar dig igenom fem olika delar - Vilka Djurens Rätt är, vad vi tycker, vad vi gör, vilka frågor som är viktigast för djuren just nu och slutligen tips på hur du kan vara med och göra skillnad för djuren utifrån dina styrkor och intressen.

 Grundutbildningen är perfekt för dig som är medlem och vill veta mer om Djurens Rätt som organisation. Det finns hur många engagemangssätt som helst som du kan välja mellan för att göra skillnad för djuren! Här kan du enkelt hitta sättet som passar dig, säger Marlene Johnsson, volontärsamordnare på Djurens Rätt. 

Observera att utbildningen endast är tillgänglig för medlemmar i Djurens Rätt. Är du inte medlem än är du varmt välkommen att stödja vårt arbete för djuren genom att bli medlem här.

Tack för att du är på djurens sida!

Utbildningen är självklart gratis och du kan göra den vart som helst, när som helst! Den tar ca 30 minuter att genomföra.

Coral Ricote

Coral Ricote | Kampanjchef

5 februari 2021

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem