Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Glassnyheter, Klubbnytt 3 & midsommarpresent

Håll utkik i brevlådan den 1 juli, för då kommer äntligen ett nytt nummer av Klubbnytt. Ett kalas-nummer som går i ett födelsedagstema då barnklubben fyller 10 år. Tidningen är fylld till bredden med intressant läsning om bin, getingar och humlor, pyssel som hjälper insekterna i sommar och årets glassnyheter i frysdisken!

Fyll sommarlovet med kul pyssel & läsning

Ge bort ett medlemskap i Rädda Djuren-klubben till en sommarlovsfirare i midsommarpresent! Medlemsavgiften på 100 kronor per år gör skillnad för djuren och barnen får sin egen medlemstidning Klubbnytt som kommer ut fem gånger per år. Dessutom ingår det en fin välkomstpresent när ni tecknar ett medlemskap. Välj mellan en tygkasse, en pysselbok eller en gympapåse!

Klubbnytt 3

Ny djurfakta på hemsidan

Rädda Djuren-klubbens hemsida har utökats med fler fakta om spännande djur! Lär dig mer om varför lodjuren har tofsar på öronen, varför bäverns dammbygge är så viktigt för naturen och hur våghalsiga getter är på höga höjder. Ta reda på vem som har Sveriges längsta öron, om det finns älgar som är albino och varför tvättbjörnar just kallas för tvättbjörn.

🦝 Tvättbjörn

🐐 Get

🐼 Panda

🦷 Bäver

🐍 Snok

🐟 Abborre

🦌 Älg

🦔 Igelkott

🐇 Hare

🐱 Lodjur 

Gör ett fjärilsbad

Nu när sommaren är här och det är varmt kan det vara tufft för de minsta att finna vatten. Hjälp fjärilar, sländor, humlor och andra insekter genom att göra ett Fjärilsbad!

Kika in vår steg-för-steg video på TikTok här

 

Insektsbad

 

Vi passar på att önska er en fortsatt fin sommar och glad midsommar!

 

Åsa Björk

Åsa Björk | Ansvarig för Rädda Djuren-klubben

23 juni 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem