Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
kr/mån

Glöm inte bort att förnya medlemskapet för 2017

kuvert från Djurens Rätt
Förnya ditt medlemskap med hjälp av inbetalningskortet.

Du som är årsbetalande medlem bör nu ha fått hem en avi på posten för nästa års medlemsavgift. Förnya gärna ditt medlemskap så snart som möjligt och hjälp oss säkerställa att kampen för djuren inte tystnar förrän den är vunnen. Vill du slippa inbetalningskort framöver? Passa på att bli månadsgivare och betala medlemsavgiften via autogiro istället.

Använd inbetalningskortet du har fått hem på posten för att förnya ditt medlemskap. Saknar du ett inbetalningskort eller har du frågor om medlemskap? Kontakta medlemsservice så hjälper vi dig. Maila [email protected] eller ring 08-555 914 40.

Om du vill slippa inbetalningskort framöver, och se till att en större andel av summan går fram till påverkansarbete för djuren, bli månadsgivare! Då ger du valfri summa via autogiro. Om du blir månadsgivare kan du bortse från inbetalningskortet då din medlemsavgift ingår i månadsgåvan. Här kan du bli månadsgivare.

Djurens Rätt är en ideell förening beroende av medlemmar och det är vi tillsammans som skapar förändringar för djuren. Bland annat kan vi nu fira att miljontals hönor aldrig kommer att behöva leva i burar tack vare att två världsledande företag tar avstånd från den typen av djurhållning. Vi kan också glädjas åt att 3R-centret, som ska jobba för att ersätta djurförsök, efter flera år av politiska påtryckningar äntligen har fått ordentlig finansiering.

Vi fortsätter dock att höja rösten för djuren som lever på cirkus och i djurparker, för de som färdas i långa djurtransporter över Europa och för de som utnyttjas i djurförsök, på pälsdjursfarmerna och i livsmedelsindustrins djurfabriker. Än är vi inte klara – och varje röst för djuren behövs. Din också!

Är du inte redan medlem – bli det här och hjälp oss till fler framgångar för djuren.

Camilla Björkbom

Camilla Björkbom | Förbundsordförande

7 december 2016

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem