Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

IsaDora stöttar Djurens Rätt under Green Week 2020

Person sitter med två hundar ute i naturen

För att uppmärksamma sina värdegrunder har skönhetsmärket IsaDora utsett vecka 47 till “Green Week”. I år vill de belysa och engagera i djurrättsfrågan och har därför valt Djurens Rätt som officiell samarbetspartner för veckans kampanj där fem kronor per såld vegansk produkt går till Djurens Rätts arbete.

Ett av IsaDoras kärnvärden är att ha jobbat utan djurförsök sedan starten 1983 och de har  en ständigt växande vegansk portfölj. Detta vill företaget belysa i sitt samarbete med Djurens Rätt.

“Djurens Rätt är Sveriges största djurrättsorganisation och är en av Sveriges främsta experter i djurförsöksfrågan. De inspirerar och möjliggör för konsumenter och företag att välja veganskt, och göra djurvänliga val“, skriver IsaDora i ett pressmeddelande.
 

Vi är så stolta över att vår portfolio med veganvänliga produkter växer och vill verkligen låta dem ta plats under denna vecka – i synnerhet för att skapa en balans till galenskapen kring kommande Black Week, som förstås sker även i år. Vi vet dock att vi har många lojala konsumenter som väljer våra produkter för den höga kvaliteten och är villiga att betala fullt pris när det bidrar till en god sak: att stödja Djurens Rätt.
- Daria Ignatova, Marketing & Product Development Director på IsaDora

Under Green Week kan man köpa IsaDoras veganvänliga produkter på Apotea.se och samtidigt vara med och ge ett bidrag för att stödja arbetet för djuren, IsaDora skänker 5 kronor per veganvänlig produkt till förmån för Djurens Rätt under denna vecka.

Det är precis sådana här initiativ som vi vill se fler av. Djurskydd bör vara en självklar del i alla företags CSR-arbete och stora företag har också stora möjligheter när det kommer till att skapa förändring.
- Camilla Bergvall, förbundsordförande för Djurens Rätt.

Genom att handla Isadoras veganska produkter på Apotea under vecka 47 bidrar du till Djurens Rätt arbete för djuren! 

Francesca Vilches

Francesca Vilches | Chef Djurvänlig konsumtion

10 november 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem