Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Julkalender, pyssel & Rita för grisarna

Underbara december betyder en massa skoj för barnen! Julen står runt knuten och Rädda Djuren-klubben tipsar om roliga aktiviteter att göra tillsammans med familjen: julpyssel och julbak. Dessutom har vi nosat upp smarriga och djurvänliga chokladkalendrar inför december och självklart är tomtesäcken fullproppad med djurvänliga julklappstips.

Öppna en lucka varje dag i vår Instagram-julkalender

På Rädda Djuren-klubbens Instagram (@raddadjurenklubben) öppnar vi en lucka tillsammans varje dag fram tilljulafton. Rädda Djuren-klubben vill att så många grisar som möjligt ska få lov att ha det bra och vi peppar för en djurvänlig jul! Julen borde vara en fin högtid för alla och just därför vill vi satsa på en jul med ett fokus på grisarna som har det extra tufft vid denna högtid, då julskinka är en traditionell maträtt på julbordet. Det bästa sättet att hjälpa grisarna är att inte äta dem. Håll även utkik efter Rädda Djuren-klubbens miniklubbar som kommer skicka fina tips och hälsingar till alla barn.

Rita för grisarna

Samla familjen och Rita för grisarna - skriv ut & färglägg!

Rita en teckning med temat ‘Gris’ och låt fantasin flöda! Hur ser en lycklig gris ut? Vad tror du att en glad gris hittar på? Du kan rita, teckna och måla fritt på egen hand eller skriv ut en teckning att färglägga! Här hittar du gulliga teckningar med grisar som badar gyttjebad, doftar på blommor och griskultingar som leker.

 

I Djurens Rätts shop hittar ni massor av julklappstips

I Djurens Rätts shop (https://shop.djurensratt.se/) stödjer varje köp arbetet för djuren. Här hittar du unika accessoarer, muggar, kläder, klistermärken, pins och mycket mer! Dessutom har vi ett brett utbud av veganska kokböcker.

 

Laga till en grön jul - här finns recepten till julebordet

När julen både blir djurvänlig och god, då är ALLA glada. Bjud på ett vegovänligt julbord! Vi har samlat de bästa receptet för årets julhygge här

julbord

Ta del av roliga pyssel på TikTok

Rädda Djuren-klubbens TikTok-kanal (@raddadjurenklubben) bjuder på massvis med roliga jul- och nyårspyssel, bakrecept och goda maträtter till julbordet med steg-för-steg-videos. Kolla även in våra bästa tips för djurvänliga chokladkalendrar!

 

Sveriges snällaste barnklubb för unga djurvänner

Genom att lära sig mer om djur får vi chansen att lära känna dem bättre och på så vis förstå vad djur behöver för att må bra. Empati är en förmåga som behöver träning och Rädda Djuren-klubbens material hjälper barn att utveckla sin medkänsla för alla levande varelser. Vi tror att kunskap och intresse leder till respekt och medkänsla.

Julklapp

Ge bort en extra snäll julklapp!

Som medlem i Rädda Djuren-klubben får barn, mellan 0-13 år, lära sig mer om djur och 5 nr av medlemstidningen Klubbnytt som är proppfylld med pyssel, spännande djurfakta, knep & knåp och roliga reportage. Tillsammans med Sveriges snällaste barnklubb får unga djurvänner möjlighet att utveckla sin medkänsla för alla levande varelser. Medlemsavgiften på 100 kr gör skillnad för djuren och innefattar även fin välkomstpresent! Du får ett fint gåvokort att lämna över på julafton och välkomstbrevet som skickas ut till medlemmen skickas i januari, så du har gott om tid att lämna över julklappen.

Det går också bra att maila till [email protected] eller ringa 08-555 914 40 så hjälper vi dig.

 

God djurvänlig jul!

Åsa Björk

Åsa Björk | Ansvarig för Rädda Djuren-klubben

25 november 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem