Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Nominera årets Djurrättare 2022

Utdelning av Eldflugan 2019.

Årets Djurrättare är priset som Djurens Rätt delar ut till en volontär i alla åldrar som uppvisar just det brinnande engagemang som behövs för att göra skillnad för djuren.

Vet du någon som är volontär i Djurens Rätt och som utstrålar den kraft och energi som behövs för att göra skillnad för djuren? En person som speglar Djurens Rätts värdeord: medkänsla, engagemang, professionalism och kunskap. Då bör du nominera hen till att ta emot priset som årets Djurrättare!

Priset tilldelas en volontär som uppvisar ett brinnande engagemang och har den kraft och energi som behövs för att göra skillnad för djuren.  

– Utan våra fantastiska volontärer hade vi inte befunnit oss där vi är idag, det är tillsammans vi kan skapa störst skillnad för djuren. Därför är detta priset så otroligt viktigt, för att ge tillbaka och uppmärksamma en volontär som alltid ger det lilla extra, säger Johanna Sandström, volontärsamordnare hos Djurens Rätt.

Nominera din Djurrättare genom att fylla i formuläret nedan med namn på personen och en kort motivering senast den 14/3. 

Klicka här för att komma till formuläret 

Priset delas ut på Djurens Rätts rikskonferens den 2-3 april i Göteborg. 

Coral Ricote

Coral Ricote | Kampanjchef

16 februari 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem