Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Nu ska grisen Esthers liv bli film

Grisen Esther står i snö med öppen mun

Filmbolaget CBS Film har köpt filmrättigheterna till grisen Esthers livsberättelse. Som Esther the Wonder Pig har med sina miljoner följare på sociala medier gett människor chansen att lära känna grisar på ett nytt sätt.

Esther the Wonder Pig är grisen som togs om hand av paret Steve Jenkins och Derek Walter i tron att de hade skaffat en minigris. Men Esther växte och växte och ganska snart visade det sig att hon inte alls var en minigris utan snarare den sortens gris de lika gärna hade kunnat äta.

Den lilla griskultingen Esther blev snart mycket stor och kom att förändra Steve och Dereks liv för alltid. Genom mötet med Esther lär de sig att hon, och andra grisar, inte är annorlunda än någon av de katter och hundar vi älskar och paret har bland annat öppnat Happily Ever Esther Farm Sanctuary, en djurfristad där utsatta djur får en andra chans.

Och många, många andra har också berörts av Esther. Esther the Wonder Pig har blivit ett fenomen på sociala medier med miljoner följare världen över. Och nu ska hennes livsöde de bli film - filmbolaget CBS Film har köpt rättigheterna till filmen som ska baseras på Esther the Wonder Pigs livsöde.

Peter Nilsson

Peter Nilsson | Digital kommunikatör

4 mars 2019

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem