Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Premiär för Testamentesveckan

Händer och tassar

För att uppmärksamma möjligheten att inkludera ideella organisationer i sitt testamente arrangerar Djurens Rätt den 13-20 september, tillsammans med 14 andra organisationer, Sveriges första Testamentesvecka.

De gåvor som Djurens Rätt får via arv utgör omkring en tredjedel av organisationens intäkter och är därför en förutsättning för att organisationen ska kunna vara en stark röst för djuren.

Testamentesveckan, som arrangeras för första gången, inleds med att Djurens Rätt finns på plats under tisdagen på Stockholms Central, tillsammans med jurister och andra ideella organisationer. Under hela veckan erbjuder Djurens Rätt sedan möjligheten att, digitalt via internet, skriva testamente helt utan kostnad. För att ta del av Familjens Jurists erbjudande om gratis testamente använder du koden DjurensRätt22. Hos Lawly behöver du ingen kod.

För att bidra till en ökad kunskap om att skriva testamente bjuder vi in, den 15 och 16 september, till webbinarier med Familjens Jurist och Lawly. Att delta är helt gratis och du hittar anmälan till dessa och mer om temaveckan på den gemensamma kampanjsidan.

Vill du få hem information om att skriva ditt testamente för djuren? Beställ direkt via Djurens Rätts testamentessida.

Liv Linder

Liv Linder | Testamentsansvarig

13 september 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem