Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Recept och pysseltips!

Nu är julafton verkligen runt husknuten och mycket ska göras, bakas och slås in. Så här kommer tips på både julklappar, recept och roliga saker en kan göra tillsammans med hela familjen!

Sveriges snällaste barnklubb för unga djurvänner

Genom att lära sig mer om djur får vi chansen att lära känna dem bättre och på så vis förstå vad djur behöver för att må bra. Empati är en förmåga som behöver träning och Rädda Djuren-klubbens material hjälper barn att utveckla sin medkänsla för alla levande varelser. Vi tror att kunskap och intresse leder till respekt och medkänsla.

 

Ge bort en extra snäll julklapp!

Som medlem i Rädda Djuren-klubben får barn, mellan 0-13 år, lära sig mer om djur och 5 nr av medlemstidningen Klubbnytt som är proppfylld med pyssel, spännande djurfakta, knep & knåp och roliga reportage. Tillsammans med Sveriges snällaste barnklubb får unga djurvänner möjlighet att utveckla sin medkänsla för alla levande varelser.

 

Medlemsavgiften på 100 kr gör skillnad för djuren och innefattar även fin välkomstpresent! Skriv ut det fina gåvobeviset för att räcka över på julafton och välkomstbrevet som skickas ut till medlemmen skickas i januari, så du har gott om tid att lämna över julklappen. 

Det går också bra att maila till [email protected] eller ringa 08-555 914 40 så hjälper vi dig.

 

Pyssel & recept

- Vi har fyllt raddadjuren.se med massor av jul- och nyårspyssel här

- Vegosidans recept gör julen enkelt grön (och god!). Recept finns här

 

Är din kommun på panglistan?

Inför nyårsafton 2022 uppger över 60 procent av Sveriges kommuner att de kommer begränsa privatpersoners användning av fyrverkerier, en ökning med närmare 10 procentenheter sedan förra året. Dessutom uppger nära 95 % av kommunerna att de inte arrangerar fyrverkerier i kommunal regi. Något som Djurens Rätt, som står bakom kartläggningen, ser positivt på. Se hela listan här

 

God djurvänlig jul & gott nytt år!

 

God jul

Åsa Björk

Åsa Björk | Ansvarig för Rädda Djuren-klubben

22 december 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem