Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Rita för grisarna!

Vi tycker att alla grisar och djur borde en fin och snäll jul.

Inför december vill Rädda Djuren-klubben att så många grisar som möjligt ska få lov att ha det bra och vi vill peppa för en djurvänlig jul! Julen borde vara en fin högtid för alla och just därför vill vi satsa på en jul med ett fokus på grisarna som har det extra tufft vid denna högtid. Extra tufft eftersom julskinka är en traditionell maträtt på julbordet. Det bästa sättet att hjälpa grisarna är att inte äta dem.

Årets överraskning: söta gristeckningar att skriva ut och färglägga!

Rita en teckning med temat ‘Gris’ och låt fantasin flöda! Hur ser en lycklig gris ut? Vad tror du att en glad gris hittar på? Du kan rita, teckna och måla fritt på egen hand och leka loss! Årets överraskning är att du nu också kan skriva ut Rädda Djuren-klubbens gristeckningar för att färglägga! Här hittar du gulliga teckningar med grisar som badar gyttjebad, doftar på blommor på en äng och kultingar som leker. För att kika in alla teckningarna för att färglägga.

Rita för grisarna

Ta gärna en bild på teckningen och maila oss den på [email protected] och få chans att din teckning publiceras på Rädda Djuren-klubbens Instagram och Facebook!

Skriv jättegärna en hälsning när ni skickar bilden: några ord om teckningen, ålder och vem teckningen är från! Såklart är det helt valfritt 🙂

Självklart går det bra att skicka bilden till Rädda Djuren-klubbens Facebook och Instagram också i meddelanden.

Till teckningarna för att färglägga, klicka här 

Fler överraskningar

Håll även utkik efter Rädda Djuren-klubbens egna julkalender! Varje dag fram till julafton öppnar vi en lucka tillsammans! Kalendern kommer att ha ett passande tema inför julen och kommer att innehålla rolig fakta, söta videos och bra saker att veta.

Nästa blogginlägg kommer redan i början av december och då dukar vi upp med recept till julfikat och pysslar fina julburkar inför Lucia.

Här ser vi en fin teckning av en gullig gris som Leona, 5 år har gjort:

Här har Leona, 5 år, ritat en gullig gris
Åsa Björk

Åsa Björk | Ansvarig för Rädda Djuren-klubben

25 november 2021

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem