Djurens Rätt
15 June 2017

Seminarium i Almedalen: Mer veganskt på jobbet – så veganiserar jag på arbetstid!

Djurhållning och köttkonsumtion på dagens höga nivå orsakar många allvarliga miljöproblem. Forskarsamhället är överens om att djurhållningen och köttkonsumtionen måsta minska kraftigt för att vi ska kunna uppnå våra klimat- och miljömål. Idag saknas det tyvärr politiska styrmedel för att minska konsumtionen. Men du kan påverka mycket själv i din vardag, t ex där du arbetar. Dan Ferna, som jobbar på Aftonbladet, inspirerar till att ta vara på alla tillfällen som ges för att sprida veganvärlden till kollegorna på jobbet genom att berätta om hur han fick till vegansk matlagningskurs och glassprovningar på arbetstid, veganiserade Svenska hjältar-galan och fick Aftonbladet att bjuda på veganmat i Almedalen. Dan Ferna är vegan sedan över 30 år, driver podden Vegan för fan, håller föreläsningar om veganvärlden och jobbar på Aftonbladet.

De 25 första besökarna får Djurens Rätts kokbok.

Medverkande

Dan Ferna, föreläsare, Aftonbladet/Vegan för fan

Arrangör

Djurens Rätt, Svensk mat- och miljöinformation och Vegonorm

 

Peter Nilsson

Peter Nilsson

Digital kommunikatör
Dela: