Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Vegovision Göteborg 2020 ställs in

Vegovision Göteborg skulle ha hållits i Eriksbergshallen i Göteborg den 18 april. På grund av regeringens beslut att begränsa sammankomster med fler än 500 personer med anledning av Covid-19 (Corona) måste vi tyvärr ställa in mässan i Göteborg detta år.

- Vi är väldigt ledsna över att behöva ställa in mässan, ett inspirerande evenemang fullt av glädje för väldigt många. Men med tanke på omständigheterna var beslutet självklart, säger Sakil Hossain, ansvarig för mässan Vegovision på Djurens Rätt.

Beslutet gäller den mässa som skulle ha arrangerats i Göteborg den 18 april. Vegovision är även inplanerat i Malmö den 13 juni samt i Stockholm 24–25 oktober.

- I nuläget är dessa mässor planerade att genomföras som vanligt. Regeringen kommer att pröva behovet av förbudet om att begränsa sammankomster löpande och vi håller oss självklart uppdaterade runt det och kring situationen i stort, säger Sakil Hossain.

Beslutet påverkar många, också Djurens Rätt som organisation. Vill du bidra till vårt arbete för djuren? Bli gärna medlem eller ge en gåva och hjälp oss förändra. Hade du tänkt gå på mässan i Göteborg för att inspireras – beställ istället hem vårt kostnadsfria inspirationsmagasin Välj vego! så får du inspiration hem till brevlådan istället.

Till dig som har köpt biljett till mässan i Göteborg

Till årets mässor har vi lanserat en möjlighet att köpa en entrébiljett till mässan i förväg. För dig som har hunnit köpa en biljett till mässan i Göteborg gäller följande:

  • Biljetten kan istället användas på mässan i Malmö den 13 juni.
  • Betalningar som inte återbetalas går oavkortat till Djurens Rätts arbete för djuren.
  • Önskar du få din betalning återbetalad, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig med återbetalningen.
Peter Nilsson

Peter Nilsson | Ansvarig digitala kanaler

13 mars 2020

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem