Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Vi söker volontärer till Bokmässan

Glada volontärer i Rädda Djuren-klubbens monter.
Glada volontärer i Rädda Djuren-klubbens monter. Foto: Andreas Nordvall

För 13:e året i rad finns Djurens Rätt plats på Bokmässan i Göteborg, 26-29 september. Vi söker nu volontärer till våra montrar där vi bland annat säljer böcker och t-shirts, värvar medlemmar och delar ut tidningar.

På Bokmässan medverkar vi med två montrar: en för Djurens Rätt och en för Rädda Djuren-klubben. Mässan, som går av stapeln sista helgen i september på Svenska Mässan i Göteborg, är en av årets största möjligheter för oss att sprida material, prata djurrätt med människor och värva medlemmar. Det är tack vare våra fantastiska volontärer som vår medverkan på mässan fortsätter att vara så lyckad år efter år! Vill du vara med och hjälpa till? Vi söker först och främst dig som bor i eller i närheten av Göteborg. 

Läs mer och anmäl ditt intresse via formuläret här. 

Volontärträff i Göteborg 16 september

Måndagen 16 september bjuder vi in till informationsträff för alla volontärer för att prata tips, mål och annat bra att ha koll på inför ditt deltagande som volontär. Ska du vara med under mässan är det jättebra om du kan delta på denna träff så kan du känna dig lugn och väl förberedd! Vi ses klockan 18-19 på Djurens Rätts kontor i Göteborg. Vi bjuder förstås på gott veganskt fika!

Vid frågor:

Ásta Brynsteinsdóttir
Volontärsamordnare
Djurens Rätt
[email protected]
08-555 914 34

Ásta Brynsteinsdóttir

Ásta Brynsteinsdóttir | Volontärsamordnare

14 augusti 2019

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem