Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Bli aktiv

Vill du också göra en skillnad för djuren? Utvecklas som människa? Diskutera djurrätt och sprida information till mängder av människor?
Välkommen att bli aktiv i Djurens Rätt! 

Nyhetsbrev

Djurens Rätts nyhetsbrev går ut varannan vecka med aktuell information om vad som händer inom Djurens Rätt och våra frågor.

Bli en blixtaktivist

Som blixtaktivist är du med och gör så stor skillnad som möjligt, för så många djur som möjligt. Genom snabba, tydliga och effektiva aktiviteter kan du vara aktiv för djuren, var som helst. Signa upp dig formuläret så kommer all info till dig via mail.

Blixtaktioner

EU - rör inte min sojakorv!

Om Europaparlamentet jordbruksutskott får de som de vill kommer inte längre sojakorvar och vegoburgare att få kallas vegoburgare och sojakorv. Hjälp oss påverka det slutgiltiga beslutet!

Svensk fågel: Ta ert ansvar för kycklingarna!

Djurens Rätt har vid upprepade tillfällen lyft fram att situationen för de kycklingar som föds upp och slaktas i Sverige är under all kritik - men ännu har inga åtgärder tagits av branschorganisationen Svensk fågel.

Sverige - satsa mer på djurfri forskning!

Hundratusentals djur utsätts för djurförsök i Sverige varje år. Många av försöken är plågsamma och medför ett stort lidande för djuren. Vi uppmanar Sverige att snarast utarbeta en handlingsplan för att minska djurförsöken!

Alla blixtaktioner

Kampanjer

End the Cage Age

Djurhållning i burar är grym, onödig och har ingen plats i Europa. Gå med i folkrörelsen för att förbjuda burarna idag genom att ställa dig bakom medborgarinitiativet End the Cage Age.

99 miljoner

Fler än 99 miljoner kycklingar dödas i Sverige varje år men hur ofta ser du en kyckling? Kycklingarna i Sverige hålls inomhus i grupper på tiotusentals individer.

Resebyråer och delfinarier

Flera resebolag har redan valt att sluta sälja biljetter till delfinarier, mycket tack vare att deras kunder reagerat. Men andra resebolag fortsätter att sälja resor till dessa utflyktsmål.

Försök inte med mig!

Hundratusentals djur utsätts för djurförsök i Sverige varje år. Denna vecka berättar vi om några av dessa djur och om de plågsamma djurförsök som de utsätts för.

Alla kampanjer

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem