Hoppa till huvudinnehåll

Bli aktiv

Vill du också göra en skillnad för djuren? Utvecklas som människa? Diskutera djurrätt och sprida information till mängder av människor?
Välkommen att bli aktiv i Djurens Rätt! 

Nyhetsbrev

Djurens Rätts nyhetsbrev går ut varannan vecka med aktuell information om vad som händer inom Djurens Rätt och våra frågor.

Två kor

Bli medlem

Bli medlem i Djurens Rätt och stöd vårt arbetet för djuren. Du får vår medlemstidning fyra gånger om året, förmånliga priser på varor i vår shop och rabatter i en mängd butiker, caféer och restauranger runt om i Sverige.

Blixtaktioner

Sverige - satsa mer på djurfri forskning!

Det påbörjas djurförsök på nästan 1 miljon djur varje år i Sverige. Många av försöken är plågsamma och medför ett stort lidande för djuren. Vi uppmanar Sverige att snarast utarbeta en handlingsplan för att minska djurförsöken!

StopTheTrucks

Djurens Rätt driver en kampanj som lyfter djurtransporterna inom EU och uppmanar branschen och den svenska regeringen att agera.

Låt djuren behålla sitt skinn

Strutsar, hundar och krokodiler som dödas för att bli lyxprodukter som väskor av märkena Hermès, Prada och Louis Vuitton - det är vad djurrättsorga

Alla blixtaktioner

Kampanjer

StopTheTrucks

Kampanjen StopTheTrucks lyfter problemen med djurtransporterna inom EU och uppmanar branschen och den svenska regeringen att agera.

Svenska resebyråer och delfinarier

Nyligen kunde Djurens Rätt i en film visa hur späckhuggare på nöjesparken Loro Parque på Teneriffa far illa. Resebolaget Ving säljer biljetter till Loro Parque – men de är inte de enda.

Försök inte med mig!

Djurens Rätt kräver att det ska utarbetas en handlingsplan för hur djurförsöken ska minskas. Det behövs ett medvetet och planerat agerande.

Min röst för minkarna

Över en miljon minkar föds upp och dödas på omkring 70 pälsdjursfarmer runt om i Sverige varje år. Detta trots att opinionsundersökningar visar att 8 av 10 svenskar är emot minkfarmning.

Alla kampanjer

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem