Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Bli aktiv

Vill du också göra en skillnad för djuren? Utvecklas som människa? Diskutera djurrätt och sprida information till mängder av människor?
Välkommen att bli aktiv i Djurens Rätt! 

Bli en blixtaktivist

Som blixtaktivist är du med och gör så stor skillnad som möjligt, för så många djur som möjligt. Genom snabba, tydliga och effektiva aktiviteter kan du vara aktiv för djuren, var som helst. Signa upp dig via formuläret nedan så kommer all info till dig via mail.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Djurens Rätts nyhetsbrev går ut varannan vecka med aktuell information om vad som händer inom Djurens Rätt och våra frågor.
Fyra personer står framför en vägg och ler mot kameran

Anmäl dig som aktiv

Vill du också göra en skillnad för djuren? I så fall ska du bli aktiv i Djurens Rätt.

Lokal aktivitetskoordinator

Att vara lokal aktivitetskoordinator för Djurens Rätt, som innebär att arrangera och samordna aktiviteter på kommunal nivå.

Blixtaktioner

Förbjud vilda djur på cirkus i EU

Cirkus är kul – men inte för djuren. I Sverige finns det restriktioner kring vilka djur som inte får användas på cirkus, men fortfarande saknas ett heltäckande förbud inom Sverige och resten av EU. Nu kräver Djurens Rätt och övriga organisationer i Eurogroup for Animals ett förbud mot vilda djur på cirkus inom EU!

Stoppa minkfarmningen

Det är hög tid för ett globalt förbud mot pälsdjursuppfödningen, för djuren och för folkhälsan. Det är dags för Sverige att avveckla minkfarmerna för gott.

Alla blixtaktioner

Kampanjer

Förbjud vilda djur på cirkus inom EU

Djurens Rätt i gemensamt EU-upprop: Förbjud vilda djur på cirkus! En ny opinionsundersökning visar att 68 procent av européerna vill se ett sådant förbud.

Linas Matkasse - sluta med turbokycklingar!

Linas Matkasse är Sveriges största matkasseföretag. De säger att hållbarhet är viktigt, men de fortsätter att fylla sina matkassar med turbokycklingar. Så kallade turbokycklingar hålls trångt, föds upp snabbt och har inte möjlighet att leva ett naturligt kycklingliv. Vi uppmanar Linas matkasse att ta större ansvar och börja jobba med European Chicken Committment!

Stäng minkfarmerna

Coronavirus har konstaterats på 13 svenska minkfarmer. I Nederländerna och Danmark har spridningen av viruset orsakat nedstängningar av landets pälsdjursindustrier. Även Sverige har nu infört en nedstängning under 2021. Det är dags att avveckla minkfarmerna för gott!

Alla kampanjer

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem