Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Förändra!

Förändraprojektet är Djurens Rätt projekt för unga djurrättsaktivister. I handboken, filmerna och våra poddar hoppas vi att du ska finna inspiration till att ge dig ut för att förändra världen.

Du kanske inte ser dig själv som en aktivist. Kanske kallar du dig volontär eller ideellt arbetande – eller så kallar du dig inte för något särskilt. Men om du har hittat hit så tror vi att du vill göra skillnad. Och i så fall har du hamnat helt rätt.

Förändraprojektet är en verktygslåda där du kan välja de verktyg som passar dig bäst - men du också få hjälp med att sätta upp konkreta mål och hitta rätt väg för förändring. Att göra skillnad kan kännas svårt. Här visar vi att det går. Och vi berättar hur du gör.

Förändraprojektet drevs av Djurens Rätt åren 2014 till 2017 med finansiering från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Handboken

Läs och ladda ner handboken Förändra!

Filmerna

Programledare: Silke Johansson och Clara Eriksson. Vinjett: Rasmus Allansson. Musik: Ida Lövestam. Grafik: Louisa Wallström. Form: Peter Lundgren. Projektledare: Ellie Gustafsson. Producent: Maria Åkesson, Sugar Rush Productions.

Poddarna

Programledare: Sandra Olausson tillsammans med Silke Johansson och Clara Eriksson. Vinjett: Rasmus Allansson. Musik: Ida Lövestam. Projektledare: Ellie Gustafsson. Producent: Maria Åkesson, Sugar Rush Productions.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem