Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Hjälp oss att hjälpa grisarna i jul

Med vår julkampanj lyfter vi grisarnas situation i djurfabrikerna. Där lever de innehållsfattiga liv inomhus och utsätts sedan för plågsam koldioxidbedövning. Eftersom julen är en tid då många äter mycket griskött så är det extra viktigt att vi gör skillnad just nu. Vill du vara med och fira en jul som är snäll mot grisarna? Se vad du kan göra nedan!

Sluta gasa grisarna!

Skriv under för grisarna. Inför julhelgen slaktas omkring 300 000 grisar varje år. Innan avblodning bedövas grisarna genom att sänkas ner i ett schakt med koldioxidgas. Koldioxidbedövning innebär ett allvarligt djurskyddsproblem då grisarna utsätts för ett enormt lidande innan de blir medvetslösa. 

Skriv under namninsamlingen mot koldioxidbedövning

Anta utmaningen!

Anta utmaningen! Det bästa du kan göra för grisarna är att inte äta dem. Som en hjälpande hand i att välja bort grisen från tallriken i jul så kan du anmäla dig vår vegoutmaning Grön jul för grisarna! Det är helt gratis och du som anmäler dig får mail några gånger i december med en massa härliga julrecept.

Anmäl dig här

Beställ vårt inspirationsmagasin

Välj vego! Känner du dig inspirerad att testa ännu mer vego? Beställ hem vårt inspirationsmagasin Välj Vego! helt gratis och få mängder av goda recept att komma igång med.

Beställ inspirationsmagasinet här

Fira en djurvänlig jul

Fira en djurvänlig jul. Ge bort medlemskap eller gåvogram till nära och kära i julklapp eller köp dina julklappar i vår shop. Alla köp stöttar vårt arbete för djuren.

Kolla in vår julsida här

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare. Som månadsgivare stöttar du Djurens Rätts arbete och bidrar till att vi kan sätta press på politiker och företag. Tillsammans förändrar vi lagar och policys och skapar en mer djurvänlig värld. Djurens Rätt är helt beroende av gåvor för att kunna hjälpa djuren.

Bli månadsgivare här

Ge en gåva till grisarna

Ge en gåva till vårt arbete för grisarna. Bidra gärna till vår julinsamling för grisarna, alla bidrag räknas!

Ge en gåva till grisarna

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem