Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Hjälp oss hjälpa grisarna i jul

I årets julkampanj lyfter vi grisarnas situation. Eftersom julen är en tid då många äter mycket griskött så är det extra viktigt att lyfta. Kampanjen som syns i tidningar, på sociala medier och i kollektivtrafiken uppmuntrar till att välja en jul som är snäll mot grisarna. Vill du vara med?

Skippa skinkan

Det allra bästa du kan göra för grisarna är att inte äta dem. Som en hjälpande hand i att välja bort julskinkan i år så kan du anmäla dig till utmaningen Skippa skinkan! Det är helt gratis och du som anmäler dig får mail några gånger i december med en massa recept och inspiration.

Anmäl dig här

Välj vego

Vill du göra mer än att bara skippa skinkan? Börja laga mer vego! Beställ hem inspirationsmagasinet Välj Vego! helt gratis och få en massa härliga recept att komma igång med.

Beställ inspirationsmagasinet här

Bli månadsgivare

Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete och bidrar till att vi kan sätta press på politiker och företag. Tillsammans förändrar vi lagar och policys och skapar en mer djurvänlig värld. Djurens Rätt är helt beroende av gåvor för att kunna hjälpa djuren.

Bli månadsgivare här

Skriv under för grisarna

Alla grisar som redan befinner sig i köttindustrin måste få det bättre. När grisarna ska dödas så bedövas de innan avblodning med koldioxidgas. Koldioxidbedövning innebär ett allvarligt djurskyddsprobem då grisarna lider enormt innan de blir medvetslösa. 

Skriv under namninsamlingen mot koldioxidbedövning

Stötta arbetet för djuren

Ge bort medlemskap eller gåvogram till nära och kära i julklapp eller köp dina julklappar i vår shop. Alla köp stödjer arbetet för djuren.

Kolla in vår julsida här

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem