Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån
Logotyp för märkningen I'M VEGAN, approved by Djurens Rätt

I'M VEGAN

I'M VEGAN är en varumärkesregistrerad veganmärkning från organisationen Djurens Rätt som gäller både livsmedel, hygienartiklar och kosmetika. Att märka med I'M VEGAN är ett tydligt och självklart sätt att visa konsumenterna att en produkt uppfyller de krav som Djurens Rätt ställer på veganska produkter.

Vi vill göra det lätt för konsumenter att hitta det de söker, därför tillhandahåller Djurens Rätt märkningen I'M VEGAN. I’M VEGAN förmedlar tydligt att produkten i fråga inte innehåller animalier och att den är framtagen utan djurförsök i något led. Märkningen gäller per produkt och alla produkter som är veganska kan få märkningen.

 I'M VEGAN

För konsumenter som vill handla djurvänligt blir det väldigt enkelt när produkter har veganmärkning. I’M VEGAN visar tydligt att en produkt är vegansk så konsumenten slipper läsa ingredienslistan.
Francesca Vilches, enhetschef för djurvänlig konsumtion på Djurens Rätt

Varför veganmärkning?

Med en veganmärkning på era produkter gör ni det enkelt för konsumenter som slipper försöka tyda långa ingredienslistor. Det gör det också enkelt för alla som vill handla veganskt åt vänner, kollegor eller familj och själva inte har koll på vad som är veganskt. I'M VEGAN visar också att ni som företag tar avstånd från djurtester. Dessutom litar kunderna mer på en utomstående certifiering som I'M VEGAN, än ett företags egen veganmärkning.

Med I’M VEGAN får ditt varumärke

  • En extern märkning som visar att era produkter utgör ett djurvänligt val
  • Tillit - som Sveriges största och äldsta djurskydds- och djurrättsorganisation har Djurens Rätt högt förtroende hos den målgruppen som vill göra djurvänliga val. 
  • En personlig kontakt på Djurens Rätt som hjälper er då frågor uppstår kring märkning eller ingredienser
  • Guidning i hur märkningen kan stärka ert varumärke
  • Möjlighet till exponering i Djurens Rätts kanaler. Djurens Rätt når i snitt ca 2 miljoner personer/vecka i våra sociala medier. Vår medlemstidning utkommer fyra gånger per år och varje upplaga når ca 60.000 vegointresserade läsare i alla åldrar.

Ansökan / Kontakt

Vill du märka dina produkter med I’M VEGAN? Kontakta oss så berättar vi mer! 
Du når oss via formuläret nedan eller [email protected].

För att kunna hjälpa dig med din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem