Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Info till årsmöteskallelse

denna länk hittar ni mallen för årsmöteskallelsen vi kommer utgå ifrån när vi sätter ihop kallelsen åt er. Rädda Djuren-klubbens medlemmar kommer ej omfattas av detta utskick, utan kommer kallas via Klubbnytt. 

Genom att fylla i följande uppgifter kan vi komplettera mallen. Mallen kan komma att ändras något.

Sista dagen att skicka in underlag samt komplettering till årsmöteskallelsen är
2 december.

T.ex. Djurens Rätt Boden-Luleå
Mellan tidsperioden 8 februari-1 mars kan ni genomföra ert årsmöte
T.ex. NBV Stockholm
Som kan stå på kallelsen om någon behöver komma i kontakt med er. Om ni inte vill ange ett telefonnummer, kommer vi skriva dit numret till riksorganisationens växel.
Som ni kan se i kallelsen kommer det uppmuntras att ge en gåva via ert Swish-nummer. Ert bank- eller plusgiro kommer också finnas med på ett tillhörande inbetalningskort.
Har ni ett plusgiro- eller bankgironummer?
Till inbetalningskortet.
Hur vill ni få medlemsmatrikeln skickad?

T.ex. om aktivitet i samband med årsmötet eller info om hur en blir aktiv. Ni behöver inte skriva att ni vill ha gåvor, det finns med nedanför, som ni kan se i mallen. 

Max 300 tecken inkl. blanksteg.

För att se dagordningsmallen, klicka på länken i texten ovanför formuläret. Enligt stadgarna §20 mom 1 får inte punkt 1-3 i dagordningen ändras

För att kunna hjälpa dig med ditt ärende sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem