Djurens Rätt
Ida Arneson

Ida Arneson

Ansvarig utåtriktad verksamhet10 February 2023fler nyheter
dela:

Tobias Leenaert på Sverigeturné med boken “Så skapar vi en vegansk värld”

Tobias Leenaert, veganstrateg och författaren till boken “Så skapar vi en vegansk värld – ett pragmatiskt förhållningssätt” kommer till Sverige på en föreläsningsturné i mars. Djurens Rätt arrangerar turnén och nu kan du som medlem boka din biljett kostnadsfritt. 

Mellan den 13-20 mars åker Tobias Leenaert runt om i Sverige på en föreläsningsturné, från Umeå i norr till Malmö i söder. Detta drygt ett år efter att succéboken “Så skapar vi en vegansk värld - ett pragmatiskt förhållningssätt” lanserats på svenska. 

Om det finns något mer värdefullt och givande än att jobba tillsammans för en vegansk värld, så har jag inte hittat det än. Jag skulle uppmuntra alla som har möjligheten att spendera så mycket tid på det som de bara kan, säger Tobias Leenaert.

Boken handlar om strategiskt förändringsarbete för att skapa en vegansk värld – en värld där djur inte utnyttjas. Lanseringen av boken i Sverige möjliggjordes av Djurens Rätt. 

Leenaerts föreläsning tar avstamp i hur djurrättsrörelsen syfte är ett av de viktigaste i vår samtid. Han kommer att gå in på vilka verktyg som är mest effektfulla när det kommer till att stoppa djurs lidande, hur vi som rörelse kan arbeta än mer strategiskt tillsammans och hur vi gör för att inte tappa hoppet.

Anmälan

Anmäl dig till föreläsningsturnén via formuläret här.

Föreläsningar

13 mars: Umeå, kl. 18-20
15 mars: Stockholm, kl. 18-20
16 mars: Linköping, kl. 18-19:30
17 mars: Lund, kl. 13-15
18 mars: Malmö, kl. 13-15
Mer detaljer om föreläsningarna hittar du i anmälan

Biljett

Föreläsningen är gratis för dig som medlem i Djurens Rätt.
Inte medlem? Bli medlem idag! Eller swisha en valfri summa för att gå på föreläsningen. Du kan också bli medlem eller swisha för biljett på plats.

Goodiebag

De tio första besökarna på varje föreläsning får med sig en varsin goodiebag hem. 

Om Tobias Leenaert

Leenaert är en mångårig strateg som hållit föredrag och utbildningar över hela världen. Han är också en av grundarna av ProVeg International, en organisation för matmedvetenhet som arbetar med internationella beslutsfattande organ, regeringar, livsmedelsproducenter, investerare, media och allmänheten för att omvandla det globala livsmedelssystemet. Tobias är mån om att tänka utanför boxen, bygga broar mellan olika grupper och öva vad han kallar "långsam opinion".

Frågor om turnén

Mejla ida.arneson@djurensratt.se

Bild på boken Så skapar vi en vegansk värld