Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Djurens Rätts riksstämma 2019

Personer håller upp gula röstkort

Välkommen på Djurens Rätts riksstämma 2019!

Riksstämman är ett tillfälle att mötas, diskutera och knyta nya kontakter. Det är också ett tillfälle att påverka hur Djurens Rätt ska utvecklas, vad vi ska arbeta med de kommande åren och vem som ska sitta i förbundsstyrelsen. Riksstämman är vårt högsta beslutande organ och därför livsviktig för demokratin i vår organisation. Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kommer att delta under stämmohelgen. 

Var och när?

Riksstämman hålls i år den 31 maj - 2 juni på Kulturhuset Scenit i Örebro.

Anmälan

Anmälan till riksstämman är nu stängd. 

Efter att du anmält dig kommer vi att gå igenom din anmälan och inom några dagar hör vi av oss med svar. Runt den 2 maj kommer riksstämmohandlingar och praktisk information om stämman att skickas ut till dig, så håll koll på din inkorg under dessa dagar. Då kan du också få annan information från oss gällande t.ex. boende och fördelning av utskott, beroende på vad du anmält dig till. Under maj månad kommer du att få information om hur VoteIT fungerar och få tillgång till systemet för att kunna läsa handlingar, diskutera med andra stämmodeltagare om du vill, och lägga förslag. 

Om du behöver avanmäla dig ska du göra det senast 16 maj för att slippa betala stämmokostnaderna. 

Om du har frågor, ta gärna en titt på "Svar på vanliga frågor" här nedanför för att se om svaret finns där. Kontakta annars oss på kontaktuppgifterna längst ner på sidan.  

Program riksstämman

Preliminärt program för Djurens Rätts riksstämma 2019 hittar du här

Praktisk information om riksstämman

Här finns praktisk information som du kan behöva inför din anmälan till riksstämman 2019. Mer detaljerad information kommer att skickas till anmälda deltagare i god tid innan stämman.

Svar på vanliga frågor

Här har vi samlat svar på några vanliga frågor om riksstämman. 

Kontaktuppgifter

Frågor eller funderingar om riksstämman? Ta gärna en titt på Svar på vanliga frågor för att se om svaret på din fråga finns där.

Hör annars av dig till [email protected] eller till medlemsservice på 08-555 914 75 för frågor gällande din anmälan eller till Moa Ranum på 08-555 914 13 för övriga frågor om riksstämman.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem