Hoppa till huvudinnehåll

Sommarturné-kickoff

Sommarturné-volontärer från kickoffen 2017.
Sommarturné-volontärer från kickoffen 2017.

Varje sommarturné börjar såklart med en sommarturné-kickoff!

Vill du hänga med på Sveriges förmodligen största ideella informationssatsning? På sommarturnén besöker Djurens Rätt Sveriges största festivaler och sommarevenemang. Det kommer bli en oförglömlig sommar där du som volontär tillsammans med våra turnécoacher kommer representera Djurens Rätt ute i sommarsverige. För att på bästa sätt utbilda och peppa inför sommaren anordnar vi en sommarturné-kickoff i Göteborg den 12-13 maj. Häng på!

Klicka här för att komma till anmälan!
 

Sommarturné-kickoffen är startskottet för en grym sommar! För att du ska känna dig så förberedd och trygg som möjligt i uppdraget som volontär genomför vi varje år en kickoff. Vi uppdaterar faktakunskaperna med föreläsningar och diskussioner, vässar våra outreachskills med inspirerande workshops och praktiska övningar och har kul tillsammans med andra djurrättsengagerade. Vi kommer fylla helgen med gott vegokäk, föreläsningar, workshops och nya bekantskaper.

Efter kickoffen kommer du vara väl förberedd inför sommarens alla djurrättsaktiviteter. Som deltagare på kickoffen har du förtur till alla riksstopp.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem