Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Hjälp oss växa med 100 månadsgivare och var med och tävla om ett fint fika-kit!

Känner du någon vars hjärta klappar lite extra för djuren eller är du själv inte månadsgivare men önskar bli? Hjälp oss bli en starkare röst för djuren och var med och tävla om fina presenter.

Djurens Rätt är en helt oberoende organisation, det är tack vare alla medlemmar och gåvogivare som vi kan fortsätta det livsviktiga arbetet för djuren. Därför vill vi inleda sommaren med att välkomna våra nya månadsgivare lite extra.

Du som blir månadsgivare innan den 30/6 har nu chansen att vinna ett av tre fika-kit som vi lottar ut i sommar. Utöver att du är med och tävlar får du också som ny månadsgivare välja en fin välkomstpresent. 

Psst! Är du redan månadsgivare kan du vara med och tävla genom att värva en kompis och då är både du och kompisen med i tävlingen. 

Fika-kit

Så här deltar du i tävlingen:

- Bli månadsgivare - super enkelt och du får en fin present som tack! Medlemsavgiften är från 50 kr i månaden och gör stor skillnad för djuren. Klicka på länken för att bli månadsgivare och delta i tävlingen:  www.djurensratt.se/tavling-mg

- Du som redan är månadsgivare kan delta i tävlingen genom att värva en eller fler vänner. Då är du och kompisarna som du värvar med i tävlingen! Använd formuläret nedan och börja fylla i dina uppgifter, i steg två fyller kompisen i sina. 

Vinnaren meddelas senast två veckor efter att tävlingen är avslutad!

Värvarens uppgifter

Rebecca Otterström | Ansvarig medlemsrekrytering

3 maj 2022

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem