Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Ett stiliserat dokument som symboliserar ett testamente för djuren

Testamentera

Djurens Rätt arbetar för att de lagar och regler som rör djur ska bli bättre. Vi lyfter frågan om djurs rätt till sina liv, inspirerar människor till ett djurvänligare sätt att leva och för dialog med en mängd företag och politiker. Djurens Rätt arbetar för att alla djur ska behandlas med respekt. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Gåvor via testamenten är Djurens Rätts största inkomstkälla och ger oss ökade möjligheter att hjälpa djuren.

Vill du också testamentera till förmån för djuren? Vi har sammanställt information om att skriva testamente och skickar den gärna till dig helt utan kostnad. I vårt informationspaket ingår bland annat mallar med förslag på hur ett testamente kan se ut.

Beställ gratis information om att skriva testamente

Ditt personnummer, t.ex. 19701212-1234 (ååååmmdd-nnnn eller ååmmdd-nnnn). Används för att underlätta hanteringen av din beställning. 

För att kunna hjälpa dig med din beställning sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakta Djurens Rätts ansvariga för testamenten, Liv Linder, för mer information:

[email protected] 
08-555 914 28

Liv Linder och Sparky

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem