Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Ett stiliserat dokument som symboliserar ett testamente för djuren

Testamentera

Djurens Rätt arbetar för att de lagar och regler som rör djur ska bli bättre. Vi lyfter frågan om djurs rätt till sina liv, inspirerar människor till ett djurvänligare sätt att leva och för dialog med en mängd företag och politiker. Djurens Rätt arbetar för att alla djur ska behandlas med respekt. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Gåvor via testamenten är Djurens Rätts största inkomstkälla och ger oss ökade möjligheter att hjälpa djuren.

Vill du också testamentera till förmån för djuren? Vi har sammanställt information om att skriva testamente och skickar den gärna till dig helt utan kostnad. I vårt informationspaket ingår bland annat mallar med förslag på hur ett testamente kan se ut.

Beställ gratis information om att skriva testamente

För att kunna hjälpa dig med din beställning sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakta Djurens Rätts ansvariga för testamenten, Liv Linder, för mer information:

[email protected] 
031-775 95 80

Önskar du tala med jurist så vill vi tipsa om Avtal24 som erbjuder rådgivning via telefon. Deras nummer är 0771-24 00 24. Ett första, enklare samtal hos Avtal24 är gratis.

När du skriver in Djurens Rätt i ditt testamente tipsar vi om att skriva in vårt organisationsnummer, 802002-4496, så undviker du oklarheter.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem