Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Testamente

Djurens Rätt vill förändra för de djur som är flest och har det sämst. De bortglömda, undangömda och ofta namnlösa djuren. Vi vill att vårt arbete för djuren ska ha så stor effekt som möjligt.

Gåvor via testamenten är en enormt viktig del av våra resurser. Utan arv skulle vi inte kunna göra i närheten av allt det vi idag kan göra för djuren. Vi är så tacksamma för varje testamentsgåva vi får!

Laddar testamenten ...

Beställ gratis information om att skriva testamente

För dig som vill få information hemskickad har Djurens Rätt satt ihop en mapp med information om hur det går till att skriva testamente samt förslag på hur ett testamente kan se ut. Vi skickar gärna hem en mapp till dig, utan kostnad.

Ditt personnummer, t.ex. 19701212-1234 (ååååmmdd-nnnn eller ååmmdd-nnnn). Används för att underlätta hanteringen av din beställning. 

För att kunna hjälpa dig med din beställning sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakta gärna Djurens Rätts ansvariga för testamenten, Liv Linder, för mer information:
[email protected] 
08-555 914 28

Liv Linder och Sparky

Liv Linder tillsammans med hunden Sparky, som var en älskad familjemedlem hos en vän. Han finns inte längre kvar i livet men vi minns honom med glädje.

Juridisk hjälp

Djurens Rätt har även samarbete med Lavendla och Testamente.se som båda erbjuder juridisk hjälp till rabatterat pris. 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem