Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Ett stiliserat dokument som symboliserar ett testamente för djuren

Testamentera

Djuren hör till samhällets svagaste och kan inte tala för sig själva. Därför är det viktigt att ge dem en röst, viktigt att det finns någon som står upp för dem och inte tillåter att de utnyttjas hänsynslöst. Med din hjälp kan Djurens Rätt ge djuren en starkare röst.

Gåvor via testamenten är en enormt viktig del av våra resurser. Utan arv skulle vi inte kunna göra i närheten av allt det vi idag kan göra för djuren. Vi är så tacksamma för varje testamentsgåva vi får!

Djurens Rätt samarbetar med Lawly och genom tjänsten nedan kan vi underlätta för dig som vill skriva testamente. Processen är helt digital, men det går även att boka in ett möte med någon av Lawlys jurister om du vill ha en personlig kontakt. Lawly erbjuder dessutom trygg förvaring av ditt testamente.

 

Laddar testamenten ...

 

Beställ gratis information om att skriva testamente

För dig som vill få information hemskickad har Djurens Rätt satt ihop en mapp med information om hur det går till att skriva testamente samt förslag på hur ett testamente kan se ut. Vi skickar gärna hem en mapp till dig, utan kostnad.

Ditt personnummer, t.ex. 19701212-1234 (ååååmmdd-nnnn eller ååmmdd-nnnn). Används för att underlätta hanteringen av din beställning. 

För att kunna hjälpa dig med din beställning sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakta gärna Djurens Rätts ansvariga för testamenten, Liv Linder, för mer information:
[email protected] 
08-555 914 28

Liv Linder och Sparky

Liv Linder tillsammans med hunden Sparky, som var en älskad familjemedlem hos en vän. Han finns inte längre kvar i livet men vi minns honom med glädje.

Juridisk hjälp

Djurens Rätt har även samarbete med Lavendla och Testamente.se som båda erbjuder juridisk hjälp till rabatterat pris. 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem