Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån
Ett stiliserat dokument som symboliserar ett testamente för djuren

Testamentera

Djurens Rätt arbetar för att de lagar och regler som rör djur ska bli bättre. Vi lyfter frågan om djurs rätt till sina liv, inspirerar människor till ett djurvänligare sätt att leva och för dialog med en mängd företag och politiker. Djurens Rätt arbetar för att alla djur ska behandlas med respekt.

Djurens Rätt samarbetar med Lawly och genom tjänsten nedan kan vi underlätta för dig som vill skriva testamente. Processen är helt digital, men det går även att boka in ett möte med någon av Lawlys jurister om du vill ha en personlig kontakt. Lawly erbjuder dessutom trygg förvaring av ditt testamente.

 

Laddar testamenten ...

 

Beställ gratis information om att skriva testamente

För dig som vill få information hemskickad har Djurens Rätt satt ihop en mapp med information om hur det går till att skriva testamente samt förslag på hur ett testamente kan se ut. Vi skickar gärna hem en mapp till dig, utan kostnad.

Ditt personnummer, t.ex. 19701212-1234 (ååååmmdd-nnnn eller ååmmdd-nnnn). Används för att underlätta hanteringen av din beställning. 

För att kunna hjälpa dig med din beställning sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakt

Kontakta gärna Djurens Rätts ansvariga för testamenten, Liv Linder, för mer information:
[email protected] 
08-555 914 28

Liv Linder och Sparky

Liv Linder tillsammans med hunden Sparky, som var en älskad familjemedlem hos en vän. Han finns inte längre kvar i livet men vi minns honom med glädje.

Juridisk hjälp

Djurens Rätt har även samarbete med Lavendla och Testamente.se som båda erbjuder juridisk hjälp till rabatterat pris. 

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem