Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 35 kr/mån
kr/mån

Valberedningen

Nu är det snart dags för en ny riksstämma, vilket betyder att det också är dags att börja nominera personer till poster både i förbundsstyrelsen och som verksamhetsrevisorer.

Djurens Rätts valberedning 2019-2021

Alexandra Siredal (ordförande), Magnus Gunnarsson och Cleo Khaldi

Nominera

Valberedningen är i full gång med processen att hitta eldsjälar till förbundsstyrelsen och som verksamhetsrevisorer - och vi behöver er hjälp! Du kan nominera dig själv eller någon annan person som du tycker skulle passa bra för dessa viktiga uppdrag.

OBS! Nomineringen till förbundsstyrelsen stängde den 31 januari. Du kan nominera till uppdraget som verksamhetsrevisorer fram till 7 februari!

De senaste två åren har Djurens Rätts förbundsstyrelsen gjort fantastiska framsteg i det strategiska  arbetet mot målet att göra livet bättre för alla djur och underlätta för människor att göra djurvänliga val. Förbundsstyrelsens strategiska arbete styr också påverkansarbetet mot djurindustrier och politiker både in- och utrikes.

Nu vill vi få in nomineringar till fantastiska djurvänner som kan fortsätta kampen framåt. Så kom gärna in med era nomineringar via formuläret nedan så fort som möjligt, men senast den 31 januari. OBS! Du kan nominera till uppdraget som verksamhetsrevisorer fram till 7 februari.

Vid frågor, vänligen kontakta valberedningen via e-post [email protected]

Dina kontaktuppgifter
Om du vill kan du ange dina kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig för evetuell uppföljning. Du kan också välja att vara anonym.
Jag nominerar
OBS! Den som blir nominerad måste vara medlem i Djurens Rätt.
Uppdrag *
Är sammankallande för förbundstyrelsen
Leder Djurens Rätt mellan stämmorna samt verkställer beslut från stämman
Tittar på om förbundsstyrelsen skött verksamheten utifrån vad stämman beslutat
Personen är tillfrågad *

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem