Hoppa till huvudinnehåll

Inspirationsmagasinet Välj Vego!

Beställ helt utan kostnad Djurens Rätts inspirationsmagasin Välj Vego! och ta steget mot ett av ditt livs viktigaste val. Ett val som du inte bara gör för dig själv, utan även för djuren och planeten vi lever på.

Idag är det lättare än någonsin att välja vego. Det finns så mycket att lägga på tallriken som inte skadar någon. Mat som är positiv, miljövänlig, spännande och väldigt god!

Vårt kostnadsfria inspirationsmagasin ger dig inspiration och praktiska tips på vägen mot ett vegoliv. Här får du nya härliga recept och vi guidar dig genom djungeln av djurvänliga produkter. Allt från ostbrickan till prinsesstårtan!

När du väljer vego väljer du bort lidandet i djurfabrikerna, de plågsamma djurtransporterna och slakteriernas dödsverktyg. Allt detta samtidigt som du väljer hälsa för dig själv och bidrar till en bättre miljö.

Beställ här nedan eller skicka ett sms med ordet VEGO till 72 120. Tyvärr har vi ingen möjlighet att leverera material utom Sverige. För information om hur vi hanterar personuppgifter se www.djurensratt.se/pul.

Jag är medlem i Djurens Rätt
Vem ska ha inspirationsmagasinet
Hur ofta äter du vegetariskt eller vegansk?
Hur kommer det sig att du är intresserad av vegomat och livsstil?

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem