Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Bli volontär

Det är tack vare alla fantastiska eldsjälar som djuren i vårt samhälle kan få det bättre. Om du också vill engagera dig för djuren tillsammans med oss - Skicka in din volontäranmälan! 

Du kan engagera dig på flera olika sätt. Du kan bli en blixt för djuren, sommarturnévolontär, kontorsvolontär, anmäla en specialkompetens som du besitter eller bli volontär tillsammans med andra eller på egen hand. 

I formuläret nedan kan du läsa mer om de olika sätt som du kan vara volontär hos Djurens Rätt. Du kan välja att anmäla dig till flera olika engagemangsformer samtidigt. 

När du skickat in din anmälan kommer du att få en mailbekräftelse på att vi tagit emot den. Vi går igenom alla anmälningar och hör av oss så fort vi matchar din anmälan med ett projekt som passar just dig. 

Som volontär hos Djurens Rätt ska du gå grundutbildningen som ett första steg i ditt engagemang. Läs mer och anmäl dig till grundutbildningen här. 

Hur vill du engagera dig? *
Som en av Djurens Rätts blixtar finns du med på en maillista där du får tips på enkla aktiviteter som du kan göra för djuren direkt från din telefon eller dator. Det kan vara att skriva under en namninsamling, kommentera på sociala medier eller att maila företag/makthavare. Blixtmailen skickas en gång i veckan och det kostar såklart ingenting att vara med!
Att bli volontär innebär att du engagerar dig för djuren tillsammans med andra eller på egen hand. Du kan skriva insändare, uppmuntra din lokala mataffär att utöka det veganska utbudet, delta vid en protest eller engagera dig i något av Djurens Rätts projekt. Berätta vad du är bra på och vilka frågor du brinner för så ser vi vilket projekt som passar dig bäst!
Har du någon specialkompetens som vi skulle kunna ha nytta av? Är du grafiker, jurist, bilmekaniker eller världens bästa kock? Alla sorters kunskaper kan komma väl till pass! Som kontorsvolontär på något av våra kontor (Stockholm, Göteborg, Umeå och Malmö) kan du hjälpa till med diverse utskick, inventera materiallager, packa sommarturnébilen och mycket mer.
Vill du hänga med på en oförglömlig sommar? Varje sommar besöker vi Sveriges största festivaler och sommarevenemang från maj till september. Som sommarturnévolontär kommer du representera Djurens Rätt tillsammans med våra turnécoacher ute i sommarsverige för att snacka djurrätt och värva medlemmar till Djurens Rätt!
Dina uppgifter
Ange ditt mobilnummer eller nummer till fast telefon

Du behöver vara 18 år eller äldre för att vara kontorsvolontär eller specialist.

Födelsedatum som åååå-mm-dd, tex 2010-10-10
Adress
Kontorsvolontär/specialkompetens
Tider jag kan hjälpa till
Välj det alternativ som passar bäst.
Områden för kompetens/ erfarenhet
Välj minst ett område, du kan givetvis välja flera.

Berätta vad du är bra på och vilka frågor du brinner för!

Skriv här om du vill lägga till något annat som du tycker att vi behöver veta.

För att kunna hjälpa dig med din anmälan och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem