Hoppa till huvudinnehåll

Stöd oss

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök? Bli då medlem i Djurens Rätt.

hund och människa

Bli medlem

Du blir medlem i Djurens Rätt och stödjer arbetet för djuren. Du får vår medlemstidning fyra gånger om året, förmånliga priser på varor i vår shop och rabatter i en mängd butiker, caféer och restauranger runt om i Sverige.

Gör skillnad
Svensk Insamlingskontroll

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt. Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden.

Vanliga frågor om gåvor och medlemskap

Vad använde ni gåvor och medlemsavgifter till?

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt. Pengarna går till allt som har med verksamheten att göra: informationsmaterial, research, vår medlemstidning, löner till våra anställda, hantering av medlemsregister, informationsspridning, kampanjer osv. Vår verksamhet kontrolleras av Stiftelsen för insamlingskontroll vilket innebär att minst 75 procent av insamlade medel ska gå till ändamålet, alltså vårt arbete för djuren. Mer detaljerad information om vår ekonomi kan du få genom att beställa vår senaste ekonomiska- och verksamhetsberättelse.

Länk till svaret
Fler frågor och svar om givande

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem