Din hjälp behövs

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök? Bli då medlem i Djurens Rätt. Ända sedan Djurens Rätt bildades 1882 har vårt arbete för djuren varit beroende av frivilligt stöd. Din hjälp behövs!

 

Så blir du medlem i Djurens Rätt

 

Är du över 18 år kan du enkelt bli månadsgivande medlem via autogiro, det vi kallar för månadsgivare. Du betalar då en valfri summa (från 35 kr) i månaden. Du kan även välja att bli årsbetalande medlem för 240 kr om året.

Är du ungdom eller pensionär kan du bli årsbetalande medlem till reducerat pris och betalar då endast 100 kr om året.

Barn från 0 upp till 13 år kan bli årsmedlemmar i vår barnklubb Rädda Djuren-Klubben för 100 kr om året.

Du kan också ge bort ett medlemskap eller värva en medlem.

Det finns två huvudtyper av medlemskap i Djurens Rätt: månadsgivare och årsmedlem. Medlemmarna är vår starkaste tillgång, välkommen som medlem du med!

Alla våra medlemmar får Tidningen Djurens Rätt, eller barntidningen Rädda Djuren, direkt i brevlådan. Djurens Rätts e-nyhetsbrev två gånger i månaden samt medlemsrabatter hos en mängd butiker och caféer!

Så används pengarna

Djurens Rätt har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också medlem i Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII). FRII har en kvalitetskod som vi har valt att tillämpa. Genom kodrapporten får vi möjlighet att redogöra för hur vi arbetar inför dig som medlem och givare. Se hur pengarna används

Medlemsrabatter

Genom att vara medlem i Djurens Rätt får du unika rabatter på butiker och restauranger landet runt. Klicka dig in på den här sidan för att se var du kan få rabatt med ditt medlemskort. Upptäck rabatterna

Samarbetspartners

Via följande tjänster kan på ett enkelt sätt bidra till Djurens Rätts arbete för djuren:
Starta en insamling på BetterNow eller Pennybridge
Cint
Silverskrinet
Sponsorhuset

Veras design

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt. Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden.